CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Sidevægge

1 Produkter
Filter
Nulstil

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Outwell Event Lounge L Sidevæg, grå
Outwell Event Lounge L Sidevæg, grå grå
Outwell
Event Lounge L Sidevæg, grå
Vejl. udsalgspris 599 DKK 279 DKK
- 53 %
UDSALG

Opgrader dit telt

Godt udstyr er vigtigt for at få en god oplevelse, når du camperer i naturen. Coleman Sunwall DoorDet ved vi alt om her hos CAMPZ. Det er derfor, vi har udstyr som sidevægge til dit telt.

Brug dit telt i alt slags vejr

Hos CAMPZ har vi et bredt udvalg af sidevægge fra kendte mærker som Coleman, MSR, Outwell og Nordisk. Væggene er et godt supplement til mange telte og pavilloner. De kan blandt andet sørge for ekstra beskyttelse mod vind og vejr, når du camperer i naturen. På regnfulde eller blæsende dage kan du således tilføre dit telt en sidevæg, hvorefter du fortsat kan få glæde af teltet. Desuden kan du blandt vores udvalg finde modeller med solbeskyttelse. På den måde kan du være beskyttet mod solens stråler på sommerens varme dage. En sidevæg er på alle måder en opgradering af dit telt. Og det bedste af det hele: Det er nemt og ligetil at sætte en sidevæg op og pille den ned igen.

Gør din campingoplevelse bedre

Mange af vores sidevægge har centrale døre, der kan lynes op og ned. Enkelte har også vinduer og bund. Når du investerer i en sidevæg, er det selvfølgelig vigtigt, at du finder en model, der passer til dit telt. Husk derfor at undersøge modellen godt, inden du køber den. Alle vores sidevægge er lavet af gode materialer, så du kan være sikker på at modtage produkter af høj kvalitet, når du handler hos CAMPZ. Væggene har lang levetid, og de vil med garanti forbedre din campingoplevelse.