CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Vandsterilisering

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Vandsterilisering – rent drikkevand til dine udendørsaktiviteter

Der findes ikke noget bedre end kvalitetstid og aktiviteter i naturen. MSR SE200Med vores store udvalg af vandsterilisering er det slut med at skulle bekymre sig om at løbe tør for rent drikkevand.

Undgå dehydrering med vores store udbud af produkter

Det er vigtigt, at du tilfører din krop rigelige mængder væske, når du lever et aktivt liv. Husk på, at fysiske aktiviteter fører til en forøget forbrænding af væske. Sørger du ikke for at få nok med væske, kan det resultere i gener som hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær, der alle er tegn på dehydrering. På vandreture og når du foretager dig andre fysiske udendørsaktiviteter kan det af og til være en udfordring med rent drikkevand. Det skal du aldrig bekymre dig om med det store udbud af vandsterilisering fra CAMPZ. Med vores mange produkter er det let og ligetil at føle sig tryg og nyde livet i naturen.

Let anvendelige produkter fra førende mærker

På CAMPZ har vi samlet en stor kollektion af vandsterilisering fra en række førende mærker på området. Som en del af vores udvalg finder du produkter fra anerkendte producenter som blandt andre Micropur, MSR og SteriPEN. Samtlige produkter er lette at anvende. Ofte drejer det sig om minimalistiske tabletter eller løst pulver, der tilsættes væske, hvorefter du har rent drikkevand inden for ca. 2 timer. Når du vil i gang med processen, er det vigtigt, at du læser etiketten for det enkelte produkt. På den måde sikrer du, at du får båret dig ad på rette vis.