CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

CAMPZ Mat EVA 0,8 lang, sort

ID: 1866758

104 DKK *
49 DKK
- 52 %
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

CAMPZ Mat EVA 0,8 lang, sort (black)

Få en god nats søvn med en lang CAMPZ EVA 0,8 cm tyk isomåtte! Denne EVA-sovemåtte i skum er designet til at holde dig komfortabel og veludhvilet, uanset hvor dine eventyr bringer dig hen.
Dette er et godt valg for alle, der har et begrænset budget og elsker camping og livet i den fri natur. Dette lette og holdbare liggeunderlag er fremstillet af EVA-skum, der isolerer og polstrer dig og dermed bidrager til en god nats søvn. Underlaget giver plads nok til at strække ud og slappe af, mens tykkelsen på 0,8 cm skaber en behagelig barriere mellem dig og det hårde underlag. Det kan rulles sammen, så det er nemt både at opbevare og transportere. Uanset om du camperer, backpacker eller blot nyder en dagstur ude i naturen, så vil CAMPZ EVA-liggeunderlaget sørge for, at du sover godt.

I korte træk

Design
Design
Skummåtte
Type
Type
Standard
tykkelse
tykkelse
8 mm
Vægt
Vægt
230,00 g

Funktioner

Tilsigtet brug
Trekking, Camping
Vigtigste oplysninger
Design:
Skummåtte
Type:
Standard
Materiale
Skumtype materiale:
EVA
Dimensioner
tykkelse:
8 mm
Måttetykkelse:
Standard (35-70 mm)
Pakningsstørrelse (cm):
55 x 16,9
Vægt:
230,00 g
Længde:
200,00 cm
'Bredde (cm)':
55,00 cm
Funktioner
Funktion:
Rulbar
Modelår
2023
Produktnummer
1866758
EAN
4052406396467

Kundeanmeldelser

2.3
3 Kundebedømmelser
1 Stjerne
1
2 Stjerner
1
3 Stjerner
0
4 Stjerner
1
5 Stjerner
0
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
CAMPZ Mat EVA 0,8 lang, sort sort
Arne
vægten er forkert
Oversat fra Tysk Til originalen
Måttens vægt stemmer desværre ikke overens med produktinformationen. Desværre vejer min måtte 100 g mere og er derfor ubrugelig for mig i det ultralette område.
29.06.2023
CAMPZ Mat EVA 0,8 lang, sort sort
Fabian
Liggeunderlag EVA 0.8 Lang sort - Ret godt, men...
Oversat fra Tysk Til originalen
I de sidste par dage har jeg købt 5 liggeunderlag EVA 0.8 Long black (modelår 2023) til en billig 6,99 €. ....og nej, de er selvfølgelig ikke alle kun for mig ;-) Måtterne er gode bløde EVA måtter og som det er typisk for bløde EVA måtter, kan man hurtigt se tegn på slid. Der er bare "ingen" yogamåtter, men der for at sove! Disse måtter er ligeglade med, om de får et hul eller endda en flænge, de virker stadig. Det er selvfølgelig ikke dyre Evazote måtter, og jeg kan ikke sige, om R-værdien er sammenlignelig, for der er lidt lottospil ved køb af disse måtter. Af de 5 måtter vejer den tungeste 320g og den letteste 188g med samme størrelse. Det er ret meget plads at manøvrere med hensyn til tæthed. Så de har (hvis jeg ikke har regnet forkert) en massefylde på omkring 21 til 36 kg/m3. Kan du leve med det, får du en fin måtte til en lille pris. Hvis 8mm i øvrigt er for tyndt til dig, kan du også lægge to måtter oven på hinanden ;-)
09.11.2022
CAMPZ EVA Måtte L, sort sort
jay
EVA måtte CAMPZ
Oversat fra Tysk Til originalen
Ved 0,8 mm er måtten selvfølgelig meget tynd og man kan ikke forvente for meget, men materialet er meget følsomt og ser meget brugt ud efter første brug i teltet. Brugen af måtten på jorden er bestemt kun i begrænset omfang i stand til at klare denne måtte. Et græsstrå sætter spor. Som ekstra isolering i teltet og på hyttegulvet er det OK. Den havde dog billigere måtter, der var mere holdbare.
19.10.2021