CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

CAMPZ Rygsæk Wezen, sort/grå

ID: 1536368

439 DKK *
219 DKK
- 50 %
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

CAMPZ Rygsæk Wezen, sort/grå (black/grey)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

CAMPZ daypack - optimale opbevarings- og transportmuligheder til dine ture og vandreture

Med CAMPZ-dagtursrygsækken, din pålidelige følgesvend på eventyrlige vandreture og trekkingture, vil du opleve naturens fascination på ny hver gang. Denne rygsæk er designet til at optimere din udendørsoplevelse og kombinerer enestående funktioner, materialer af høj kvalitet og praktiske detaljer og opbevaringsmuligheder, som du vil sætte pris på på hver tur og også i hverdagen.

Alsidigt anvendelsesområde:
Uanset om du vil på en udfordrende trekkingtur eller bare nyde en afslappende vandretur i naturen, er CAMPZ daypack designet til forskellige anvendelser og aktiviteter. Fra lette vandreture til udfordrende trekkingture til daglig fritidsbrug - denne rygsæk tilpasser sig dit eventyr og dine behov.

Komfortabelt rygsystem:
Rygsækkens intelligente rygpolstring sikrer fremragende bærekomfort, selv på længere vandreture. Så du kan føle dig godt tilpas og opdage naturens skønhed uden at gå på kompromis eller blive distraheret.

Optimal størrelse og layout:
Med sin generøse volumen på 18 liter giver CAMPZ daypack nok plads til dit udstyr, skiftetøj og snacks uden at se klodset ud. De kompakte mål (43 x 26,5 x 14,5 cm) giver nem håndtering og rigelig plads til at bevæge sig rundt, mens det gennemtænkte indvendige layout har en lynlåslomme, to udvidelige netlommer og en stiklomme til at holde styr på dine vigtigste ting. Der er også flere lynlåslommer på ydersiden, hvor du kan opbevare alt det, der skal være lige ved hånden så hurtigt som muligt.

Modstandsdygtigt materiale:
Rygsækken er lavet af 100 % slidstærkt polyester med PU-overfladebelægning, så den trodser elementerne og beskytter dit udstyr mod fugt og let regn. Det medfølgende, aftagelige regnslag giver ekstra beskyttelse, hvis en uventet regnbyge alligevel bliver noget kraftigere.

Praktisk udstyr:
CAMPZ-dagtursrygsækken er designet med en række praktiske detaljer for at forbedre dine udendørs oplevelser. De reflekterende elementer øger din synlighed i tusmørket. Hvis det er nødvendigt, kan der eftermonteres et drikkesystem, så du kan holde dig hydreret uden at skulle tage rygsækken af.

Tilpasnings- og monteringsmuligheder:
Denne dagtursrygsæk har også et taljebælte, der kan justeres i bredden, og en aftagelig brystrem, der kan justeres i højden og bredden for at sikre en tilpasset pasform og stabilitet. De mange fastgørelsesmuligheder, herunder en vandflaskeholder, stangfastgørelse og kompressionsremme, giver dig mulighed for at bære ekstra udstyr sikkert og bekvemt.

Smarte opbevaringsløsninger:
Med en række indvendige og udvendige lommer, herunder en lomme i låget med organiseringsrum og et opbevaringsrum til laptop/tablet i rummet til væskeblæren, har denne rygsæk masser af plads til dine personlige ejendele, elektronik og andre vigtige ting.

Nem adgang og sikker låsestilling:
CAMPZ daypack har et top loader-låg med lynlås, der giver nem adgang til indholdet. Lynlåsrum foran med sideindgang giver ekstra fleksibilitet og adgang.

Dyk ned i en verden af udendørs eventyr, og udforsk naturens skønhed med CAMPZ-dagtursrygsækken. Uanset om du vil bestige bjergtoppe eller udforske skjulte stier, er denne rygsæk din pålidelige partner til uforglemmelige øjeblikke i vildmarken.

I korte træk

Egenskaber
Egenskaber
aftageligt regndække, reflekterende elementer, Hydreringssystem eftermonterbar
Inkluderet i levering
Inkluderet i levering
ja
Mulighed for fastgørelse af udstyr
Mulighed for fastgørelse af udstyr
Flaskeholder, Stavfastgørelse, Kompressionsremme

Funktioner

Tilsigtet brug
Vandring / Trekking
Køn
Herrer, Damer
Vigtigste oplysninger
Type:
Daypack
Anvendelsesområde:
Hiking, Trekking, Fritid
Type af rygsystem:
Rygpolstring
Dimensioner
Mål:
43 x 26,5 x 14,5 cm
Volume
Rygsækvolumen:
18,00 l
Materiale
Materialebeskrivelse:
100% polyester
overfladebeskyttelse:
PU
Regnslag
Inkluderet i levering:
ja
Funktioner
Egenskaber:
aftageligt regndække, reflekterende elementer, Hydreringssystem eftermonterbar
Bælte
Hoftebælte:
Justerbar i bredden
Skulder- og bryststropfunktioner:
Aftagelig, Justerbar i højden, Justerbar i bredden
Hoftebælte:
ja
Bryst strap:
ja
Fordeling
Antal udvendige lommer:
4
Rum & lommer
Inderlommer:
1 pocket with zipper, 2 elastiske netlommer, 1 rum med indskud
Yderlommer:
1 attached side compartment with zipper, 3 elastiske netlommer side + front + stropper, 1 front compartment with zipper and side access
Låg:
Med Organizer-lomme
laptop-/tablet-rum
egenskaber:
kan opbevares i væskeblærerummet
Lukkeknap
lukningsposition:
Fra oven (Toploader)
lukningstype:
lynlås
Udstyr
Mulighed for fastgørelse af udstyr:
Flaskeholder, Stavfastgørelse, Kompressionsremme
Modelår
2022
Produktnummer
1536368
EAN
4260706960794

Kundeanmeldelser

2.5
2 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
1
3 Stjerner
1
4 Stjerner
0
5 Stjerner
0
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
CAMPZ Rygsæk Wezen, sort/grå sort/grå
Rainer
Ikke særlig holdbar.
Oversat fra Tysk Til originalen
Meget let kvalitet, en indvendig søm ødelagt af en kuglepen efter kun kort brug. Bedre sømme og lynlåse ville være nødvendige.
02.06.2023
CAMPZ Rygsæk Wezen, sort/grå sort/grå
su
til dagstur ok
Oversat fra Tysk Til originalen
En stjerne fratrukket, fordi en søm desværre rev under pakningen. Endnu et stjernefradrag, fordi rygsækken føles meget stram på ryggen i halebensregionen og skuldrene, efter at den har været brugt i længere tid. Til mindre, mindre krævende ture er det dog helt fint og også behageligt. Jeg vil dog kigge efter en anden, større model til bivuak med hundene. Men til lette vandreture kan jeg anbefale rygsækken
21.09.2022