Online cykelhandler
Find din gave her | Opdag nu

Cannon

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Cannon – til dig, der elsker vandsport

Cannon er til dig, der elsker vandsport og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og det funktionelle aspekt, når du køber udstyr til din sport. På CAMPZ er vi stolte af at kunne præsentere dig for et stort sortiment af produkter fra det respekterede mærke.

En succeshistorie, der bygger på erfaring og stærke værdier

Amerikanske Cannon har skabt padler til adskillige formål gennem årtier. Virksomheden blev grundlagt i Minnesota i USA for omkring 30 år siden og er i dag et af de mest respekterede og velkendte mærker i branchen. I front for virksomheden finder vi Stu Lee, der tog de første spæde skridt for brandet i 1983. Siden er der løbet meget vand gennem åen, og i dag producerer mærket padler til en lang række vandsportsgrene og forskellige typer sejlads. Her er der tale om padler af høj kvalitet, hvor beskyttelse af miljøet udgør en vigtig og elementær faktor i selve produktionen af padlerne. Cannon Escape SliderBlandt andet benytter producenten sig af genanvendelse af materialer og har skabt radikale strømbesparelser i sin produktion.

Sport med positive effekter

Kajaksejlads og standup paddleboarding (SUP) kan være alletiders måde at oplade batterierne og få fornyet energi efter et par travle dage på kontoret. Sportsgrenene giver dig rig mulighed for at komme tæt på naturen og nyde den fred og ro, der kendetegner livet på havet, søen eller floderne. Det kan også være gode sportsdiscipliner for familier, der ønsker kvalitetstid i hinandens selskab. Samtidig er der tale om sunde og fysiskkrævende sportsgrene, der styrker din overkrops muskulatur og forbedrer din kondition. Der er altså mange fordele forbundet med disse typer sejlads, og med vores lækre kvalitetsudstyr fra Cannon er du hjulpet godt på vej, hvis du overvejer at stifte bekendtskab med de anbefalelsesværdige sportsgrene.

Gør dig klar til at møde bølgerne

De mange kvalitetspadler fra Cannon er alle kendetegnet ved moderne og funktionelle designs, der gør roning til en leg. Aldrig har det været lettere at kæmpe sig vej gennem bølgerne. Det skyldes blandt andet vinklingen på padlen, der giver den helt rette acceleration og fremdrift samtidig med, at du efterlades med en følelse af masser stabilitet og balance. I udformningen er der endvidere lagt vægt på at skabe padler, der larmer mindst muligt, når de kommer i kontakt med vand og skyder gennem bølgerne. Det betyder, du ikke skræmmer dyreliv væk og kan nyde de stille stunder på havet. Der er altså mange gode grunde til at vælge produkter fra den dygtige producent, og på CAMPZ er vi stolte af at kunne præsentere dig for et godt sortiment.