Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

CarePlus

37 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Gør din rejse tryg og sikker med CarePlus

Går din næste rejse til troperne? Eller måske du skal en tur til et land, hvor drikkevandet ikke er rent? Det kan også være, du skal til et sted, hvor myg er uundgåelige. Eller måske du blot skal en tur på camping med hele den pukkelryggede i Danmark. Uanset hvor din næste ferie går hen, er CarePlus der til at gøre din rejse tryg, sikker og så problemfri som muligt. Her finder du alt, hvad du skal bruge, ligegyldigt om din rejse går til et land i Skandinavien, Indien, Afrika eller ud i junglen. Så skal du ikke bekymre dig om at blive ædt af myg, drikke urent vand eller få vabler på vandreturen i stedet kan du være nærværende i nuet og nyde din rejse til fulde.

Fra myggespray til vanddesinfektion

Du har med garanti prøvet at være ude at rejse og komme hjem med kroppen dækket af myggestik. Eller været et sted hvor du har fået maveproblemer ved at drikke vandet. Og du har uden tvivl prøvet at få vabler efter en dag med mange oplevelser. Men det behøver ikke at være sådan. CarePlus er svaret på alle dine bønner. CarePlus blev grundlagt i 1992 i Holland og er en del af The Travel Health Group, der blandt andet arbejder på at få en malariafri verden i 2030. CarePlus VenimexDu finder blandt andet flere slags plaster, der er designet til vabler, så du fortsat kan have vandrestøvlerne på og tage på oplevelser uden smerter. Du finder også fodpulver og kamfer spray, der er godt til at forebygge vabler. Fodpulver er også genialt til at absorbere fugt og holde huden kølig, hvilket er en gudsgave for os, der holder af lange vandre- og løbeture. CarePlus har også en lang række forskellige myggesprays og lotions, der er nemme at have med i tasken, så du altid er godt beskyttet og undgår at komme hjem med kroppen dækket af myggestik. Du finder endda også myggenet, du kan hænge over sengen eller myggenet til ansigtet. Så er du fuldt beskyttet! Er drikkevandet beskidt, er der også råd for det med en vanddesinfektor, der slår bakterierne ihjel.

Find alle dine CarePlus produkter hos CAMPZ

Hos CAMPZ har vi en bred vifte af CarePlus produkter. Uanset om du har brug for et førstehjælpssæt, en tægefjerner, solcreme eller myggespray, finder du det hele lige her. Så er du sikker på, at din rejse kommer til at forløbe trygt, sundt og sikkert, og du har det mindre at bekymre dig om – hos CAMPZ vil vi nemlig gerne være med til at gøre din rejse så mindeværdig som muligt!


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!