Online cykelhandler
Urban performance | Vores udvalgStilfuld og funktionel i byjunglen
Carhartt - robust sports- og livsstilstøj siden 1889
Det amerikanske brand, der oprindeligt var beregnet som arbejdstøj, nåede også senere Europa, hvor det casual tøj siden 1970'erne har erobret de unges hjerter. Mærket har altid formået at gå forrest når det kommer til trends. Fra seje t-shirts til vandreshorts - her får du en bred vifte af produkter i den sædvanlige slidstærke kvalitet.

Carhartt

2 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

Størrelse

  • M

Farve

  • grå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Carhartt Hard to wear out T-shirt Herrer, grå
Carhartt Hard to wear out T-shirt Herrer, grå grå
Carhartt
Hard to wear out T-shirt Herrer, grå
179 DKK 109 DKK
- 39 %
  • Versioner: M
Carhartt Hard to wear out T-shirt Herrer, sort
Carhartt Hard to wear out T-shirt Herrer, sort sort
Carhartt
Hard to wear out T-shirt Herrer, sort
179 DKK 125 DKK
- 30 %
  • Versioner: M

Carhartt har gjort casualwear moderne

Forskellige trends kommer og går med tiden, men da Carhartt startede produktion af arbejdstøj tilbage i 1889 var det ikke med tanke på modetøj. Sidenhen er mærket dog gået hen og blevet kult på den internationale scene. I sin tid blev tøjet designet til jernbanearbejdere, hvilket stillede høje krav til kvaliteten og slidstyrken. Det er noget, som de har taget med over i nutidens kollektioner, hvilket betyder smart modetøj med lang levetid. I de første 100 år var tøjet kun tilgængeligt i USA, men fra 1989 blev de nye og mere fritids-agtige kollektioner lanceret i Europa. Siden dengang er mærket blevet ikonisk og du finder naturligvis et bredt sortiment hos CAMPZ.

Afslappet tøj med masser af modstandsdygtighed

Særligt ét ord kendetegner Carhartt.Carhartt Hubbard Streetwear er nøgleordet, for kollektionerne til hverdags- og fritidsbruger er designet med inspiration fra skateboarding og alle de værdier, som storbyens unge værner om. Det er kultur, musik og kreativitet så det syder. Det er en kontrast til stramme jakkesæt og minimal bevægelsesfrihed. I stedet kan du nyde godt af tøj med masser af plads i form af baggylooks, som du vil få glæde af, uanset hvilken sportsaktivitet, der skal foregå. Her får du tidens klassiske looks, der aldrig går af mode, og som samtidig krydres med fede prints. Ofte placeres logoet og firmanavnet på forskellige kreative og raffinerede måder, så der aldrig er tvivl om tøjets ophav. Navnet afspejler nemlig et helt segment af dynamiske mennesker, som godt kan lide fart, nye eventyr samt en tøjstil, der er nede på jorden. Derfor kan kollektionerne også uden problemer bruges, hvad enten du ønsker et cool look i skolen eller på jobbet. Det kan også være, du skal på festival, ud at rejse eller bare hænger ud på skaterbanen med vennerne. Carhartt Core Logo WorkwearTøjet kan det hele og derfor bringer det masser af fleksibilitet ind i din garderobe.

Klæd dig med komfort!

Der ligger unik viden bag alle processerne, når der designes og fremstilles tøj i delstaten Michigan, hvor dette familieejede foretagende holder til. Mere end 130 års erfaring med arbejdstøj gavner mærket med enorm styrke og holdbarhed. Derfor kan du også roligt begive dig ud på ture med lejrbål, vild leg med ungerne, BMX-race i sommerbrisen og meget andet – iført de velsiddende items. Tøjet er ikke til at slide op, så brug det sæson efter sæson. Det er især klassiske helfarver, der kendetegner designstilen. Grå, sort og brun er nogle af de fremtrædende bundfarver, der går til alting, og som passer perfekt til naturens farver. Kortærmede T-shirts til sommerdage, lune hoodies til de kølige aftener, smarte skovmandsskjorter til en picnic samt overtøj af forskellig slags. Hos CAMPZ bliver du klædt moderigtigt og praktisk på! Mærket er desuden også garant for lækkert tilbehør, der ligeledes er kendetegnet ved gedigne materialer. Læderbælter, huer, solbriller og tasker i kanvas er blot nogle af de mange items, som du kan få glæde af. Der er tænkt på alle årstider, så nyd alle elementerne med amerikansk topkvalitet ved din side!