CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Carinthia Observer Plus Bivuak

ID: 834229

Vejl. udsalgspris 6.239 DKK
3.849 DKK
- 38 %
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Carinthia Observer Plus Bivuak

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Oberserver Plus: Den perfekte bivuaktaske til snigskytter med selvstående dobbelt stangstøtte. To teltstænger danner en lille kuppel i hovedenden, som giver plads nok til, at brugeren kan håndtere en riffel eller andet udstyr. Bivy-bags skråner ned fra skulderen til fodenden og forhindrer dermed lige linjer, som er lette at få øje på.

Den L-formede åbning gør det nemt at komme ind og ud af tasken, som kan lukkes med 2 lynlåse. Alle lynlåse er beskyttet af en specialdesignet stormklap, der gør, at fronten tillader et observationsområde på 180 og kan lukkes helt i dårligt vejr. Brugerens riffel og teleskop kan dog stadig placeres i position gennem en obersavtionssplit. Både obersvationsåbningen og adgangsåbningen er udstyret med et myggenet. Der er 5økker på bagsiden af oberserveren til at holde den isolerende måtte på plads.

En bivuak kan være nødvendig, hvis du ikke kan finde en plads til et telt, er tvunget til at sove udendørs eller bare ikke har lyst til at bære et telt. Det betyder, at en bivuakpose kan være afgørende for komfort og overlevelse! Carinthia bruger kun de bedste materialer, der findes på markedet: GORE-TEX Gas Permeable Technology er et unikt trelagslaminat, der er absolut vandtæt og ekstremt åndbart. I modsætning til GORE-TEX-membranen, der bruges til beklædning, er GORE-TEX Gas Permeable Technology luftgennemtrængelig. Det betyder, at Carinthia-bivyposerne kan lukkes helt, så de giver absolut vejrbeskyttelse og høj komfort.

I korte træk

Vægt
Vægt
1 750,00 g

Funktioner

Tilsigtet brug
Mountaineering, Trekking, Trekking, Vandring
Vigtigste oplysninger
Type:
Bivuaktelt
Antal personer:
1
Materiale
Materialebeskrivelse:
100% polyamid
Vandsøjle:
10000 mm
Dimensioner
Vægt:
1 750,00 g
Pakningsstørrelse (cm):
35 x 12
Stel (L x B):
240 x 104
Modelår
2023
Produktnummer
834229
EAN
9002647008327

Kundeanmeldelser

4.5
6 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
1
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
5
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Carinthia Observer Plus Bivuak
Stefan
Observer Plus Bivuak Sæk - 👍
Oversat fra Tysk Til originalen
Observer Plus bivy tasken er genial på grænsen. For at sige det mere enkelt: TOP👌👍🌟🌟🌟🌟🌟
22.04.2022
Carinthia Observer Plus Bivuak
Andre
Potentiale for forbedring
Oversat fra Tysk Til originalen
Jeg har den hollandske hærs variant. Og som jeg kan se her, synes der ikke at være støtte til det nedre område. Når det er meget blæsende (storm). Derefter skubber vinden nådesløst bivakssækken på soveposen og soveposen til gengæld direkte på huden og tilbyder således ikke længere luft som isolering. Ligeledes om sommeren eller på varmere dage betyder manglen på luftlag (fordi bivakksækken simpelthen sager), at der ikke kan forekomme luftcirkulation for at tørre den fugtige luft ud, og den bliver våd indefra! Jeg har hjulpet mig selv med at løfte sæk indefra med en grenramme, så der er et luftlag mellem sækket og mig eller soveposen. For prisen er det efter min mening en fejltagelse, og i det mindste skal der være sådan en ramme, som et tilbehør inklusive fastgørelseslommer indeni, eller design skal revurderes. Alternativt kan du installere en lynlås i fodenden, som giver et træk fra top til bund. Ellers er det et kompakt og robust materiale med en god mulighed for observation / bivakning.
30.08.2020
Carinthia Observer Plus Bivuak
Henk
Kärnten
Oversat fra Hollandsk Til originalen
Kvaliteten er super, hvad de kan forbedre i Kärnten er at sende 6 knagger, hvilket også er tilladt for den pris.
17.07.2020