Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

CASIO G-SHOCK

'The toughest watch in the world'- det er, hvad Casio lover med sit G-SHOCK. Så det er ikke så underligt, at militæret, politiet, surfere og friluftsentusiaster over hele verden har betroet deres G-SHOCKS i årevis.

CASIO G-SHOCK

0 Produkter
Ingen af de valgte produkter er i øjeblikket tilgængelige!
Dagens mest solgte

Berømte sportsure med japansk grunddesign

Japan er et land med mange positive kendetegn. Heriblandt er landets innovative tilgang, som firmaet CASIO har været med til at fremskynde. Firmaet er rundet af en ganske unik historie med hele fire brødre, der har arbejdet tæt sammen, og skabt et af verdens mest kendte elektronikmærker. Allerede i 1946 blev det første produkt lanceret, og i dag består porteføljen primært af lommeregnere, kameraer, musikinstrumenter, mobiltelefoner – og ikke mindst ure. Et af de mest populære af dem alle er CASIO G-SHOCK, som første gang så dagens lys i 1983, efter urene havde gennemgået massevis af tests. Det karakteristiske ur er efterhånden blevet en klassiker, og man kan ikke besøge et land i verden uden at bemærke det kraftfulde armbåndsur på både børns og voksnes håndled. Du finder også et bredt udvalg af CASIO G-SHOCK ure på CAMPZ, hvor de naturligvis hører til. Urene går nemlig for at være blandt de mest robuste i verden, og derfor gør de sig rigtig godt til alle mulige sportsaktiviteter – og ikke mindst til vandreture, trekking og alle mulige andre oplevelser i naturen. Det er dog ikke kun til sport, at urene kommer til deres ret takket være masser af features. Arbejdsmæssigt er de også brugbare, og de er stadig attraktive hos fagfolk som brandmænd, dykkere, politifolk og andre fysisk krævende fag, hvor robusthed er en nødvendighed.CASIO G-SHOCK GST-W110-1AER Rigtig mange bruger også urene i fritiden, hvor det brede farvevalg og sporty look gør sig godt til både træningstøj, jeans eller andre casual og streetsmarte outfits.

Modstandsdygtige ure tilgængelige på CAMPZ

Det er ikke kun tiden, du kan holde øje med når du er den heldige ejer af et CASIO G-SHOCK ur, de mange andre funktioner er også yderst nyttige. Uret er simpelthen spækket med lækkerier. Der er alt fra lysfunktion og GPS til termometervisning, Bluetooth og meget mere. Urene er desuden som de rene monstre med så meget modstandsdygtighed, at de kan modstå alle typer af bump og slag. Dermed får du et nyt sporty ur med rigtig lang holdbarhed. Safirglas og ridsefri overflader er med til at gøre glas og skive nærmest umulige at slå i stykker. Ikke uden grund, er der i urene fokus på syv specifikke elementer. I urene er der nemlig inkluderet elektrisk stødmodstand, vibrationsmodstand, vandmodstand, stødmodstand, robusthed, tyngdekraftsbestandighed og lavtemperaturbestandighed. Uret vil derfor være i stand til at modstå chok, og du behøver aldrig være nervøs for at svømme med uret på, eller for at støde ind i noget med det. Mottoet hos CASIO er: aldrig, aldrig give op. Med de fede G-Shock ure kan du presse dig selv til det yderste og måle dine performances. Samtidig har du konstant frihed til fuld bevægelse grundet urenes altoverskyggende styrke.

Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!