Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

CatEye

32 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
CatEye

CatEye: Sjov og sikkerhed går hånd i hånd

CatEye producerer cykelcomputere og sikkerhedsudstyr til cyklister. Virksomheden blev grundlagt i 1954 i Osaka, Japan, og har siden været en de førende aktører inden for innovation og teknologi. CatEye tilbyder en bred vifte af lygter og computere, der imødekommer krav fra cyklister over hele verden såvel som smarte og sikre ringeklokker, reflekser og spejle.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Japansk cykel-lir med stil og effektivitet

Der findes alt det tilbehør, som er påkrævet af loven – og så tilbydes der en masse fedt tilbehør samt gadgets, der gør det endnu federe at køre på cykel. Hos CatEye er de garant for noget af det hele, så du kan ‘style’ din kære tohjulede på en personlig måde. Ordet ‘katteøje’ kender vi alle som den røde refleks bag på cyklen, og det er også dette røde ‘øje’, som dette asiatiske mærke er inspireret af. Det hele startede netop med design af reflekser, og senere er sortimentet så udvidet til også at omfatte lygter, cykelcomputere samt andet uundværligt tilbehør.

Når din cykel skal leve op til kravene

Det er ikke kun de lovmæssige krav, som produkterne fra CatEye lever op til. CatEye EconomDet designmæssige perspektiv har nemlig også en høj prioritet hos mærket. Japansk design er kendt for at være high-tech, innovativt og dynamisk, hvilket også gælder for sortimentet her på CAMPZ. Selvom mærket er fremme i skoene, så tænker de altid på alle typer af kunder. Derfor er de også kendt for at byde på cykelcomputere med ledning eller som trådløs. Indenfor kategorien med lygter finder man også modeller med eller uden genopladelige batterier. Nogle er til det ene, mens andre foretrukker noget andet, og dermed bliver alle kunder tilfredse, når der står CatEye på varen. Udover netop lygter, reflekser og cykelcomputere, der som bekendt er firmaets hovedprodukter, så finder du også stylede accessories som ringeklokker, flaskeholdere, spejle og andre nødvendigheder. En cykelcomputer er et helt uundværligt stykke legetøj i dag, da man dermed kan holde styr på alle nøgletal og tider. Så der sker fremskridt i processerne og de personlige ambitioner. I Danmark skal man have lys på cyklen ved mørkets frembrud, og også det sørger CatEye for med deres professionelle designs, som får dig synlig gennem trafik og landskaber. Alle grundene til at investere i dette mærke er tilstede – du får kvalitet og design for alle pengene. Oplev sortimentet her på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!