Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Vi rydder hylderne! | Gør et kup - Op til 70%

CatEye

28 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
CatEye

CatEye: Sjov og sikkerhed går hånd i hånd

CatEye, som har hovedsæde i Osaka i Japan, har siden dets begyndelse i 1954 været en af de mest innovative producenter af cykelbelysning. Virksomheden udviklede den første lygte til cykler samt den første pandelampe til cykelbrug. I 1981 udkom dertil virksomhedens første cykelcomputer, og også denne form for teknologi blev gennem CatEye gjort anerkendt og nærmest uundværlig. CatEye har mange år på bagen, men har det til trods formået at vedholde sin position som værende den førende udbyder af cykelcomputere, lygter og reflekser. Dette skyldes en evig stræben efter innovation og nytænkning samt en fortrinlig fornemmelse for det relevante marked.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Japansk cykel-lir med stil og effektivitet

Der findes alt det tilbehør, som er påkrævet af loven – og så tilbydes der en masse fedt tilbehør samt gadgets, der gør det endnu federe at køre på cykel. Hos CatEye er de garant for noget af det hele, så du kan ‘style’ din kære tohjulede på en personlig måde. Ordet ‘katteøje’ kender vi alle som den røde refleks bag på cyklen, og det er også dette røde ‘øje’, som dette asiatiske mærke er inspireret af. Det hele startede netop med design af reflekser, og senere er sortimentet så udvidet til også at omfatte lygter, cykelcomputere samt andet uundværligt tilbehør.

Når din cykel skal leve op til kravene

Det er ikke kun de lovmæssige krav, som produkterne fra CatEye lever op til. CatEye EconomDet designmæssige perspektiv har nemlig også en høj prioritet hos mærket. Japansk design er kendt for at være high-tech, innovativt og dynamisk, hvilket også gælder for sortimentet her på CAMPZ. Selvom mærket er fremme i skoene, så tænker de altid på alle typer af kunder. Derfor er de også kendt for at byde på cykelcomputere med ledning eller som trådløs. Indenfor kategorien med lygter finder man også modeller med eller uden genopladelige batterier. Nogle er til det ene, mens andre foretrukker noget andet, og dermed bliver alle kunder tilfredse, når der står CatEye på varen. Udover netop lygter, reflekser og cykelcomputere, der som bekendt er firmaets hovedprodukter, så finder du også stylede accessories som ringeklokker, flaskeholdere, spejle og andre nødvendigheder. En cykelcomputer er et helt uundværligt stykke legetøj i dag, da man dermed kan holde styr på alle nøgletal og tider. Så der sker fremskridt i processerne og de personlige ambitioner. I Danmark skal man have lys på cyklen ved mørkets frembrud, og også det sørger CatEye for med deres professionelle designs, som får dig synlig gennem trafik og landskaber. Alle grundene til at investere i dette mærke er tilstede – du får kvalitet og design for alle pengene. Oplev sortimentet her på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!