CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
cateye
CatEye: Sjov og sikkerhed går hånd i hånd
CatEye producerer cykelcomputere og sikkerhedsudstyr til cyklister. Virksomheden blev grundlagt i 1954 i Osaka, Japan, og har siden været en de førende aktører inden for innovation og teknologi. CatEye tilbyder en bred vifte af lygter og computere, der imødekommer krav fra cyklister over hele verden såvel som smarte og sikre ringeklokker, reflekser og spejle.

CatEye

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Japansk cykel-lir med stil og effektivitet

Der findes alt det tilbehør, som er påkrævet af loven – og så tilbydes der en masse fedt tilbehør samt gadgets, der gør det endnu federe at køre på cykel. Hos CatEye er de garant for noget af det hele, så du kan ‘style’ din kære tohjulede på en personlig måde. Ordet ‘katteøje’ kender vi alle som den røde refleks bag på cyklen, og det er også dette røde ‘øje’, som dette asiatiske mærke er inspireret af. Det hele startede netop med design af reflekser, og senere er sortimentet så udvidet til også at omfatte lygter, cykelcomputere samt andet uundværligt tilbehør.

Når din cykel skal leve op til kravene

Det er ikke kun de lovmæssige krav, som produkterne fra CatEye lever op til. CatEye EconomDet designmæssige perspektiv har nemlig også en høj prioritet hos mærket. Japansk design er kendt for at være high-tech, innovativt og dynamisk, hvilket også gælder for sortimentet her på CAMPZ. Selvom mærket er fremme i skoene, så tænker de altid på alle typer af kunder. Derfor er de også kendt for at byde på cykelcomputere med ledning eller som trådløs. Indenfor kategorien med lygter finder man også modeller med eller uden genopladelige batterier. Nogle er til det ene, mens andre foretrukker noget andet, og dermed bliver alle kunder tilfredse, når der står CatEye på varen. Udover netop lygter, reflekser og cykelcomputere, der som bekendt er firmaets hovedprodukter, så finder du også stylede accessories som ringeklokker, flaskeholdere, spejle og andre nødvendigheder. En cykelcomputer er et helt uundværligt stykke legetøj i dag, da man dermed kan holde styr på alle nøgletal og tider. Så der sker fremskridt i processerne og de personlige ambitioner. I Danmark skal man have lys på cyklen ved mørkets frembrud, og også det sørger CatEye for med deres professionelle designs, som får dig synlig gennem trafik og landskaber. Alle grundene til at investere i dette mærke er tilstede – du får kvalitet og design for alle pengene. Oplev sortimentet her på CAMPZ.