Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

cep

133 Produkter
cep

Cep – Kompressionstøj til sportsfolk

Cep er et af de førende mærker, som konsekvent forkuserer på de positive effekter, kompressionstøj kan tilbyde. Sortimentet omfatter bukser, skjorter og strømper til alt fra cykling til indendørs fitnesstræning. Både præstation og restitution kan forbedres med produkterne fra Cep. En målrettet anvendelse af kompressionstøj forbedrer blodcirkulationen og opløser mælkesyre hurtigere. Sportsmærket Cep hører under Medi GmbH & CO. KG fra Bayreuth i Tyskland, og tilbyder produkter, som forener præstation og sundhed perfekt. Kvaliteten er i top og alle produkter er produceret i Tyskland.

Sorter efter
 
Side 1 af
3

cep – optimal støtte, beskyttelse og funktionalitet

Træning og krævende aktiviteter kan være hårdt for kroppen og af og til føre til gener og skader. For at passe godt på din krop og beskytte den på bedste vis, har cep skabt et stort sortiment af kvalitetsbevidste produkter, der har deres støttende, beskyttende og funktionelle egenskaber til fælles.

Intelligent sportsudstyr til atleter og sportsfolk

cep er intelligent sportsudstyr, når det er bedst. Det tyske mærke har fundet frem til en banebrydende og enestående teknologi, der skaber grundlag for samtlige af deres produkter. Via deres moderne teknologi har de søsat et stort sortiment af produkter, der har det til fælles, at de alle forbedrer blodgennemstrømningen i kroppen og giver fri cirkulation. Sortimentet henvender sig til atleter og sportsfolk på alle niveauer inden for en række sportsgrene. På CAMPZ er vi stolte af at kunne præsentere dig for et stort udvalg af produkter fra den dygtige producent. cep NighttechVi tilbyder blandt andet et væld af shorts, strømper, knæstrømper, langærmede T-shirts og varmere, der vil forbedre oplevelsen, når du træner eller kaster dig ud i andre fysiske aktiviteter.

En revolutionerende teknologi

Den avancerede teknologi, der er brugt i udformningen af produkterne, forbedrer tilførslen af ilt og næringsstoffer til musklerne. Du vil opleve, at den forøgede cirkulation giver dig fornyet styrke og bedre udholdenhed. Det betyder, at du kan klare mere og holde længere, når du er i gang med dagens træning. De mange produkter fra cep forbedrer stabiliseringen af dine led og muskler, mens du samtidig beskyttes mod vabler og andre gener, da overfladen fungerer som et ekstra lag beskyttende hud. Sidst, men ikke mindst, hjælper de mange produkter fra mærket med at restituere og genopbygge efter hård træning eller allerede eksisterende skader. Der er tale om sportsudstyr med en række gode funktioner, der uden tvivl vil forbedre din træningsoplevelse.

Kvalitetsprodukter med en række nyttige funktioner

Blandt det store udvalg af cep produkter på CAMPZ, finder du blandt andet de mange elastiske shorts, strømper og varmere, der sidder tæt om dine ben og fødder og yder optimal støtte under din træning. Flere varmere og strømper er endda lavet i smarte designs, der skaber bedre synlighed, når du bevæger dig ud efter mørkets frembrud. Disse modeller udgør en optimal træningsmakker, hvis du er glad for at løbetræne eller cykle og gerne vil øge din sikkerhed i de mørke efterårs- og vintermåneder. Samtidig er der tale om produkter, der holder dig varm på de køligere dage. Nu kan du altså træne i al slags vejr og på alle tider af døgnet.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!