Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Chillaz

1 Produkt
Kategorier
Pris i kr.
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Vær godt klædt på med Chillaz

Det danske klima byder på lidt af hvert. Kolde vintre, varme somre, kølige og våde forårs- og efterårssæsoner, så hvis man er et friluftsmenneske, så skal man have en garderobe med udendørs tøj til forskelligt vejr. Det får man med Chillaz. Mærket stammer fra Østrig, nærmere betegnet Tyrol langt oppe i Alperne, og her kender man også til forskelligt vejr. Derfor finder man fra mærket både kortærmede og langærmede T-shirts, poloshirts, fritidsjakker, chinos og shorts. Tøj til outdoor livet skal være både komfortabelt og stærkt, og det er det fra dette mærke, for folkene bag har forfinet og udviklet det lige siden grundlæggelsen af virksomheden i 2001. De producerer dog ikke kun tøj, men også forskellige former for accessories, som kan være gode at have ved hånden ude i naturen. Chillaz Verdon MapFrem til i dag har mærket opnået en internationalt anerkendelse og popularitet, og det skyldes ikke mindst de flotte designs med masser af farver og motiver.

Chillaz - i takt med naturen

Ikke mindst på bjergvandringer og længere gåture i naturen er det vigtigt med tøj, man kan bevæge sig i. Det leverer Chillaz, og man finder et stort udvalg fra mærket hos CAMPZ.dk, som har specialiseret sig i udstyr og tøj til udendørslivet. Fra mærket finder du blandt andet også:
  • Klatrerygsække
  • Hoodies
  • Halstørklæder
  • Trekkingbukser
Tøjet fra Chillaz blev oprindeligt designet til atleter, men i dag findes også en stor kollektion til mere almindelige fritidsaktiviteter.


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!