Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

SOMMERUDSALG - Find alt til din yndlingsaktivitet! | Op til 70% rabat

Chimpanzee

1 Produkt
Pris i kr.
Chimpanzee barer
Chimpanzee

Chimpanzee: Power of Natural Energy

Som navnet måske antyder, består Chimpanzees produkter af alt det bedste, naturen har at tilbyde. De naturlige ingredienser såsom frugter, nødder og bær sammensættes til lækre barer og drinks, der ikke indeholder tilsætningsstoffer og smagsforstærkere af nogen art. Man kan derfor altid med god samvittighed indtage Chimpanzee produkter – uanset om man dyrker sport eller blot trænger til noget lækkert.

Sorter efter
Side 1 af
1

Fornyet energi med den rette ernæring

Det er noget af det, vi altid glemmer, når det går løs med trekking, bjergvandring, løb, cykelture og alle mulige andre energikrævende aktiviteter. Det er naturligvis energibarer og andet snack, som er utrolig vigtigt, hvis du skal have kræfter til at nå hele vejen til tops og i mål. CHIMPANZEE Energy Bar VeganNår man har pakket tasken og udstyret, kommer man altid i tanke om de sidste småting, som dog gør en stor forskel – og her hører vitaminer, proteiner, fedt, salt, kulhydrater og andre ting ind under energikilder. Tjekkiske CHIMPANZEE har fundet en niche, som mange andre mærker ofte glemmer; et udbud af energitilførende mad og drikke, der tanker kroppen op med nyt ‘brændstof’.

Mærk forskellen med lækkerier fra CHIMPANZEE

Mange folk vælger at ty til chokoladebarer, vingummi, gele-drik, cola og andre sukkerholdige varer. Men med CHIMPANZEE får du et sortiment af pulverdrikke, energibarer og nøddemiks, der er fremstillet af naturlige ingredienser. Det er netop frugter, bær og nødder i økologisk kvalitet, så du får tanket op med den bedst mulige mad og drikke, som ovenikøbet er fri for giftstoffer. Dermed kan du med glæde og nydelse spise og drikke nogle af de lækre og smagfulde produkter fra CHIMPANZEE, som går super godt i spænd med den friske luft samt al den motion, du kan holde til. Hvis du vil undgå at gå kold undervejs, så vær på forkant med dit velvære og opnå en komfortabel og smidig tur i det fri. Sørg blot for at være udhvilet og have det rette udstyr i rygsækken samt den rette beklædning på kroppen. Derudover er et lille depot med energibarer, trailmiks og frugtdrikke fra CHIMPANZEE din mirakelkur, når der skal bruges kræfter og energi på dine outdoor-aktiviteter. Uanset om du vandrer, løber eller cykler, så vil du mærke en forfriskende og optankende effekt, når du fylder kroppen med nogle af disse naturlige og sunde produkter. De kan erhverves lige her på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!