Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Climbing Technology

162 Produkter
Klatretøj fra Climbing Technology
Climbing Technology

Climbing Technology - Klatrespecialisten

Hemmeligheden bag Climbing Technology er holdets ekspertise og den konstante søgen efter de seneste trends. De mange års erfaring med udvikling af produkter til bjergsport gør samtidig brandet til en specialist inden for klatring og tilbehør til vandreture.

Sorter efter
 
Side 1 af
3

Et dedikeret klatremærke med ekspertisen i orden

Der skal noget seriøst og professionelt til for at starte et mærke med speciale i klatreudstyr. Her er vi nemlig oppe i højderne samtidig med, at kundernes sikkerhed vægtes højest. Det er dog en opgave, som Climbing Technology i dén grad har taget til sig med største ansvarsbevidsthed og autoritet. Selve firmanavnet afspejler også, at der er tænkt over sagerne, hvilket underbygges af firmaets videnskabelige tilgang til processerne. I mere end 30 år har man forsket og udviklet på de ting, der i dag stadig virker optimalt, når der står klatring i alle afskygninger på menuen. Hovedsædet i Italien danner rammen om passionen for outdoor-liv, da fabrikken ligger omgivet af Bergamos alper. Her er der ingen højdeskræk, men i stedet vovemod og masser af lyst til kropslig udfoldelse, der i sidste ende giver ny energi samt mental styrke. Frisk luft, sport og fysiske udfordringer er godt for krop og sjæl. Alle dele får du ganske gratis i det fri, og resten sørger Climbing Technology for.Climbing Technology Alpine-Up Her på CAMPZ hjælper vi naturligvis også til, så du kan få fingrene i de rette produkter. Italiensk kvalitet og håndværk kan kun gå godt sammen, og det er netop tilfældet med sortimentet her, som forsyner dig med alle de nødvendige items.

Klatreteknologiens ypperste udvikling

At begive sig op i højderne er altid forbundet med en vis risiko for at falde ned og pådrage sig skader. Derfor er sikkerhedsudstyr en vigtig del af enhver klatrers oppakning. Climbing Technology har naturligvis svaret på dine krav, så du kan begive dig op i bjergene velvidende om, at udstyret og din sikkerhed er i orden. Ikke nok med, at dette italienske mærke forsyner dig, mig og alle mulige andre klatreentusiaster med tilbehør og udstyr, for det er også leveringsdygtigt, når det kommer til udstyr til brug i industrien og andre brancher. Udvalget af klatreudstyr her på CAMPZ er dog skabt til sportsbrug, og mærket lever naturligvis op til alle sikkerhedskrav. Certificeringer, stempler, tests og alt det andet obligatoriske lever nemlig op til standarderne i Europa. Dermed er du perfekt klædt på til en klatretur med alt det nødvendige, hvad enten det er hjelm, karabiner, klatresele, isøkse, snekæder, kridt og alt mulig andet. Sikkerhed, funktionalitet og enkelthed – det er de tre grundord hos Climbing Technology, og dermed får du det hele serveret, så du kan begive dig afsted med alt det praktiske på plads. Dermed er resten op til dig i forhold til udvikling af teknik og nye oplevelser, som der venter masser af forude. Med det helt rette klatreudstyr går du store oplevelser i møde.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!