CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Climbskin

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Forkæl dig selv med Climbskin

Climbskin er et innovativt mærke, der har udviklet en række miljøvenlige hudplejeprodukter. Climbskin Organisk siliciumFolkene bag dette britiske brand klatrer selv på professionelt niveau. De forstår om nogen, hvad det vil sige at have trætte hænder efter en lang klatretur; hænder som både mangler pleje og en anelse forkælelse. Derfor har de skabt Climbskin, der er en håndcreme, der er blevet testet af dem selv, deres venner og endda Spaniens nationale klatrehold. Naturligvis er den også godkendt, og her hos CAMPZ er vi glade for at kunne byde vores kunder et produkt, som er skabt til den forkælelse, som I fortjener.

Indeholder kun de bedste og mest naturlige ingredienser

Cremen, som var det første produkt Climbskin lancerede, er udelukkende fremstillet af de bedste ingredienser fra naturen. Den unikke formel har hurtigtvirkende og regenererende egenskaber. Den kontroller sved og kan derfor påføres når som helst, de trængende hænder har behov for det. I kraft af cremens særlige sammensætning af ingredienser absorberes den hurtigt og er perfekt til selv den mest slidte hud. Den indeholder ingen kunstige farvestoffer eller perfumer. Produktets høje kvalitet er understreget af den miljø- og dyrevenlige måde, som cremen er produceret på.

Pas på dine hænder før, efter og under en klatretur

Cremer er langt fra det eneste plejeprodukt fra Climbskin. Derfor har vi hos CAMPZ naturligvis valgt ikke kun at føre deres cremer, men også disse andre fantastiske produkter, der alle hjælper dig med at passe på din hud, så du hurtig er klar til den næste klatretur.