Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Cocoon 217 Produkter

Tøj fra cocoon
Cocoon

Cocoon - komfort på farten

Med en selvstændig syet bomuldssovepose startede succeshistorien om det østrigske sovepose brand Cocoon i 1989. Siden da er travelsheets, mummyliners og soveposer løbende blevet forbedret og udviklet. Den lille virksomhed sælger ekstremt høj kvalitet som er udstyret med avancerede funktionelle detaljer. Cocoon sælges nu i mange lande rundt om i verden. Outdoor- og rejseerfaringer med medarbejdere, distributører, forhandlere og kunder bruges alt sammen i produktudviklingsfasen hos Cocoon.

Sorter efter
 
Side 1 af
4

Cocoon kvalitet - bredt udvalg online

Et godt sovehjerte er den bedste vej til en god nats søvn.

Drøm sødt

En campingtur og dertil hørende udendørsliv kan godt være udmattende. Dagen er fyldt med en masse aktiviteter. Området, hvor man camperer, skal udforskes. Om sommeren og i godt vejr bruges en stor del af tiden ofte på stranden og i vandet, og der er ikke meget man bliver så dejligt afslappet af som en god, lang svømmetur. I det hele taget er ferielivet som regel aktivtmed byvandringer, bjergvandringer, museumsbesøg og så videre. Så det er ikke underligt, hvis man er træt om aftenen. Bor man i campingvogn, har man sikkert sin egen dyne og sengetøj med hjemmefra, men bor man i telt og rejser lidt primitivt, så er der grænser for, hvor meget bagage man kan have med.Cocoon Air Core Det hele skal formodentlig kunne være i en rygsæk eller anden rejsetaske med begrænset plads. Rygsække har den fordel, at man kan spænde ting på ydersiden. Man kan have en drikkedunk eller et par ekstra vandresko hængende, men man kan også have en sammenrullet sovepose og et blødt liggeunderlag uden på eller under rygsækken.
Når dagens strabadser så er overstået, og man har købt ind af de lokale fødevareprodukter, så kan man sætte sig omkring et gasblus og kokkerere sin egen aftensmad. Den sammenrullede sovepose i hylster fungerer fint til at sidde på, hvis man ikke har campingbord og stole med, og når det så er tid til at kravle ind i teltet til en veltiltrængt nattesøvn, så ruller man liggeunderlaget ud i bunden af teltet, tager soveposen ud af hylstret og ruller den ud over underlaget – og så er det bare god nat!

Som sommerfuglens puppe

En sovepose er en slags kokon, man trækker uden på kroppen. Lidt som sommerfuglelarvens kokon eller puppe, inden i hvilken den uanseelige larve udvikler sig til en smuk sommerfugl. Soveposen skal helst smyge sig rart omkring kroppen, og den skal have en god isoleringsevne, så den kan holde varmen selv i kølige nætter. Sådan en kokon-sovepose laver mærket Cocoon - den blødeste og lækreste sovepose, som man kan putte sig godt i næsten som under sin egen dyne.Og der findes også soveposer til børn, så de ikke forsvinder helt ned i en voksensovepose. Men Cocoon fremstiller også soveposer, som er beregnet på årstiden, og du kan i det hele taget få et bredt sortiment af Cocoon produkter, som gør lejrlivet meget mere behageligt. Hovedpuder til at puste op, for eksempel, eller oppustelige nakkepuder, som man også kan bruge til en lille lur i bilen under lange køreture. Måske pakket ind i et dejligt rejsetæppe fra Cocoon.

Flere produkter fra Cocoon

Med til soveudstyret hører også et lagen, og det kan Cocoon naturligvis også levere.Cocoon Travelsheet Mange steder, hvor man camperer, kan myg være noget af en plage ikke mindst om natten, hvor man ikke rigtigt kan slå fra sig, fordi man sover. Så er et myggenet en god opfindelse. Det findes også som et myggenet, der kun dækker hoved og skuldre, hvis resten af kroppen er godt dækket af tøj, som i sig selv beskytter mod myggestik. På mange campingpladser er vaskerummene fælles for henholdsvis mænd og kvinder. Så er det rart med et lækkert badehåndklæde i en god kvalitet. Håndklæder fra Cocoon findes i mange forskellige farver og størrelser - nogle endda så store, at de er velegnede som strandhåndklæder. Produkter til udendørslivet bliver udsat af lidt af hvert, og det er derfor vigtigt, at de kan vaskes. Det kan alle Cocoon produkter – enten i hånden eller i vaskemaskine, men det forklarer vaskeinstruktionen på det enkelte produkt. Materialerne er nøje udvalgt efter den brug, det enkelte produkter er tiltænkt. Materialerne er f.eks. silke, bomuld, ægyptisk bomuld, organisk bomuld, flannel, Thermolite, microfiber, fleece, microfleece og forskellige mix af bl.a. silke og bomuld. Cocoon er blandt de absolutte topprodukter til udendørslivet. En lang række af produkterne fra Cocoon kan købes i netbutikker som CAMPZ.dk. Produkterne kan bestilles på nettet, hvorefter de bliver afsendt til dig i løbet af få dage.
  • Dobbelt rejselagen
  • Sommersovepose
  • Soveposer til børn


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!