Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Cocoon

127 Produkter
Tøj fra cocoon
Cocoon

Cocoon - komfort på farten

Med en selvstændig syet bomuldssovepose startede succeshistorien om det østrigske sovepose brand Cocoon i 1989. Siden da er travelsheets, mummyliners og soveposer løbende blevet forbedret og udviklet. Den lille virksomhed sælger ekstremt høj kvalitet som er udstyret med avancerede funktionelle detaljer. Cocoon sælges nu i mange lande rundt om i verden. Outdoor- og rejseerfaringer med medarbejdere, distributører, forhandlere og kunder bruges alt sammen i produktudviklingsfasen hos Cocoon.

Sorter efter
 
Side 1 af
3

Nyd campinglivet sammen med Cocoon

At campere er en fast del af den danske kultur, hvor livet i det grønne opleves på hyggelig vis. I mange andre lande har de også stolte traditioner inden for overnatninger i det fri. Det gælder ikke mindst Østrig, hvor campingprodukterne fra Cocoon designes. Om foråret og sommeren forvandles de sneklædte bjerge og landskaber nemlig til grønne oaser, der er oplagt til teltture. Det samme gælder herhjemme, hvor udendørslivet kan nydes i naturen på mange måder. Uanset om man overnatter i telt, shelter, camplet, autocamper eller på vandrehjem, hotel eller lignende, så har man brug for noget at trække over sig om natten. I den forbindelse leverer Cocoon de lækreste soveposer, og du kan se alle modellerne her på CAMPZ. Soveposerne er fremstillet i bløde letvægtsmaterialer, som kæler mod huden, når du rejser til drømmeland om aftenen. Samtidig gør letvægtsdesignet, at det er nemt at rulle poserne sammen, og dermed er de også nemme at opbevare. Soveposer er mærkets signaturprodukter, og de tilbydes i mange forskellige størrelser og former. Cocoon Mosquito Dome RainDet er lige fra enkeltmandssoveposer til voksne, specialdesigns til børn eller dobbeltstørrelser i store metermål, så to voksne eller flere søskende kan sove sammen.

Drøm sødt i naturen

Man kan i princippet sove udendørs i en sovepose, hvor end man har lyst til. Sæsonerne i Danmark kræver dog ofte, at man har en eller anden form for tag over hovedet. Også her er Cocoon behjælpelig. Hvis ikke du har booket en hytte eller et værelse et sted, så medbring et telt, som dette østrigske mærke også er garant for. Sover man udendørs, så kan insekter være noget så generende for nattesøvnen, men der er effektiv hjælp at hente. Det kræver blot, at man investerer i et myggenet, som holder blodtørstige myg og andet kravl ude. Der er endnu flere ting, man ikke kan undvære på en campingtur. Sovepose og liggeunderlag samt andre former for bagage skal naturligvis opbevares undervejs, og der kan man med fordel investere i en af mærkets praktiske rygsække i vandtætte materialer. Toilettasker finder du også i sortimentet fra Cocoon her på CAMPZ, så du bliver helt og aldeles klar til en tur i det fri med alle de nødvendige remedier. Til de varme sommernætter i Danmark eller udlandet kan man nøjes med en lagenpose, som også findes i udvalget. Det er tyndere og svedabsorberende soveposer, som gør det udholdeligt at overnatte under varme forhold. Så opnå komfort på farten med alle de funktionelle produkter fra dette østrigske specialistmærke.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!