CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
coghlans
Coghlans - Verdens førende på markedet for Outdoor udstyr
Grundlagt i Winnipeg, Canada i 1959, eksporterer familien Coghlans nu mere end 450 Outdoor produkter i verden. Denne succes er baseret på tre vigtigste kendetegn hos Coghlans: kundeservice, erfaring, udvikling.

Coghlans

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Coghlans Teltpløkker Aluminium snoet
Coghlans Teltpløkker Aluminium snoet
Coghlans
Teltpløkker Aluminium snoet
Vejl. udsalgspris 19 DKK 9 DKK
  • Versioner: 1 stk.
- 52 %

Coghlans – en fast del af oppakningen

Spol tiden tilbage til 1959 og du vil se Norm Coghlan sidde og nørkle med en toastbrødholder! Den blev starten på et eventyr, som i dag er kendt for mere end 500 forskellige produkter til camping og friluftsbrug. Mange af dem finder du hos CAMPZ, hvor så du kan få glæde af mærkets kvalitet. I dag er firmaet stadig familieejet, så man kører tingene videre i en klassisk ånd med respekt for rødderne og fortidens gedigne håndværk. Samtidig sørger Coghlans også for at skabe innovative produkter med fokus på enkelthed. Det ses eksempelvis på de foldbare dåseåbnere eller på de stødabsorberende æggebakker. Man kræser ofte om de velkendte items, som man ved der virker, og tilføjer så nogle ekstra finesser. I det hele taget er Coghlans kendt for sine mange finurlige varer. Det er alle de små og store ting, som du ofte glemmer i farten. Som regel har de fleste vandrerfolk størst fokus på rygsæk, fodtøj og beklædning. Man takket være dette canadiske mærke opnår du komfort og en snert af luksus – selv når du er afsted på en primitiv overnatningstur i det øde. Det er nemlig i detaljerne, at komforten ligger. Coghlans Pin-OnOg firmaet byder på alverdens ting, så din rejse bliver komplet.

Gør camping til en fest med Coghlans!

Det er især udstyr og tilbehør til camping, som Coghlans har specialiseret sig i. Det er mange af de ting, som også anses som reservedele. De er yderst essentielle og uundværlige, når du står med et telt, der er brast sammen, eller et oversegl, der blæser omkring grundet knækkede pløkker. Hammer, reb, pløkker, teltstænger og alt det andet praktiske finder du naturligvis i udvalget fra Coghlans. Du kan naturligvis også kokkerere med nogle af mærkets mange køkkenredskaber, som giver dig mulighed for at brygge kaffe, grille pølser og kød, eller spejle et æg. At man har styr på detaljerne, ses i sortimentet, hvor du eksempelvis finder en flåttang, så du kan slippe af med de blodtørstige mider. Myggelys er også nødvendigt, så du slipper af med de summende og stikkende insekter. Elsker du at udforske skovbunde, åer og naturen i det hele taget, så invester i en af de praktiske lupper med pincet. Eller hvad med et lille insektbæger, hvor kryb og kravl kan nærstuderes? Kompas, myggenet, regnslag og vandtætte opbevaringsposer er også at finde i udvalget hos CAMPZ. Det kan også være, du har brug for noget så specifikt som hygiejniske engangstoiletsæder. Vandfast optænding, stormtændstikker og en minisav er også uundværlige ting ved ophold i naturen og Coghlans er garant for det hele. Derfor er det ikke så sært, at mærket er blevet kendt for sit udførlige produktsortiment, hvor der er tænkt på alt!