CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
Color Kids
Color Kids – Childish Quality since 1997
Der er ikke mange producenter, der specialiserer sig fuldt ud i funktionelt sports- og fritidstøj samt børnesko og tilbehør. Danske Color Kids har været blandt de få siden 1997. Hos det innovative mærke kan forældre finde det perfekte outdoortøj til sine børn til hele året, fra undertøj til vinterjakker.

Color Kids

4 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

Børnestørrelse

 • 86
 • 98
 • 104

Farve

 • grå
 • rød
 • blå
 • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

 • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Color Kids Vatum Regnjakke Børn, blå
Color Kids Vatum Regnjakke Børn, blå blå
Color Kids
Vatum Regnjakke Børn, blå
Vejl. udsalgspris 259 DKK 129 DKK
 • Versioner: 86
- 50 %
Color Kids Tayac AOP UPF Dragt Børn, blå
Color Kids Tayac AOP UPF Dragt Børn, blå blå
Color Kids
Tayac AOP UPF Dragt Børn, blå
Vejl. udsalgspris 259 DKK 119 DKK
 • Versioner: 98
- 54 %
Color Kids Nudo Shorts Børn, sort
Color Kids Nudo Shorts Børn, sort sort
Color Kids
Nudo Shorts Børn, sort
Vejl. udsalgspris 219 DKK 99 DKK
 • Versioner: 104
- 54 %
Color Kids Robertu Hovedbeklædning Børn, rød/grå
Color Kids Robertu Hovedbeklædning Børn, rød/grå rød/grå
Color Kids
Robertu Hovedbeklædning Børn, rød/grå
Vejl. udsalgspris 139 DKK 59 DKK
 • Versioner: 50cm
- 57 %

Color Kids – funktionalitet og design samlet i en række unikke produkter

Vejret er ingen hindring med overtøj og tilbehør fra Color Kids. Den dygtige producent har skabt et bredt sortiment af dele, der spiller på alle tangenter og vil gøre udendørsliv for alle børn til en sjov og magisk oplevelse.

Dele inspireret af virkeligheden

Danske Color Kids har skabt farverigt, funktionelt og kvalitetsbevidst overtøj og tilbehør til børn siden 1997. I konstruktionen af produkterne har virksomheden ladet sig inspirere af vejret i den nordlige del af Danmark, som ofte kendetegnes af vind, kulde og regn i adskillige dage i træk. Alle mærkets produkter er testet af virkeligheden. Kun på den måde mener mærket at kunne levere produkter af god kvalitet og med en perfekt pasform. Det betyder dele, der giver barnet fri mulighed for at kravle, løbe og lege, og alt det uden at bliver kold og våd. Color Kids DartwinDer er således tænkt på samtlige detaljer for at give dit barn den bedste oplevelse, når vejret viser sig fra sine mange sider, og på CAMPZ er vi stolte af at kunne præsentere dig for et stort udvalg af de lækre produkter fra producenten.

En magisk verden af farver og mønstre

Med det store udvalg af overtøj fra Color Kids træder du ind i en vidunderlig verden af farver og mønstre. Set med et barns øjne, er dette en magisk verden, der vil gøre det langt sjovere at blive godt pakket ind på årets koldere dage. De mange farver og mønstre afspejler og udtrykker barnets sind og legende natur. Der er tale om dele, der opfordrer til fantasi og leg, og det gælder uanset, om du og dit barn er til en inspirerende sammensætning af tern, striber eller cirkler, eller om I hælder til flotte og iøjnefaldende farver som pink, dyb blå eller forfriskende orange. På vores side har vi noget for enhver smag, så I i fællesskab kan finde lige netop de dele, der vil gøre det til en leg for barnet at komme igennem de kolde måneder.

Funktionelt overtøj, der spiller på alle tangenter

Børn elsker at lege, løbe og kravle, også når det kommer til udendørsliv. Det stiller store krav til deres overtøj. Med overtøj fra Color Kids skal du aldrig bekymre dig om det funktionelle aspekt. Her er der taget højde for de enkelte detaljer, så du kan være sikker på at modtage dele, der er både vind- og vandafvisende. Desuden får du unikke og funktionelle detaljer som reflekterende elementer, aftagelige hætter, elastiske ærmer og åndbare materialer. Det betyder maksimal komfort og beskyttelse for dit barn, når det igen er blevet tid til at begive sig ud i naturen.