Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Columbia er flagskibet fra moderselskabet Columbia Sportswear Company, der har base i Portland, Oregon. Siden 1938 har Columbia udviklet innovativ beklædning, fodtøj, tilbehør og udstyr til udendørsaktiviteter og har etableret sig som et førende brand på det globale outdoormarked. Columbia designer sine teknologier omkring fire egenskaber: varm, tør, kølig og beskyttet - hvilket gør deres produkter perfekt egnet til enhver sæson.
Se de nyeste produkter fra Columbia

Teknologier

OMNI-SHADE™
Solbeskyttelse


Omni-Shade™ blokerer ultraviolette A- og B-stråler (UVA og UVB). Dette forhindrer solskoldning og langvarig hudskade.

Funktioner:
• Beskytter mod UV-stråler takket være tæt vævning, UV-absorbere og UV-reflektorer.
• Tildelt en Seal of Recommendation fra Skin Cancer Foundation.
• Skal ikke påføres igen og igen, i modsætning til solcreme.
OMNI-FREEZE™ ZERO
Svedaktiveret køling


Omni-Freeze ™ ZEROs blå ringe reagerer på sved og sænker materialets temperatur for at holde dig kølig.

Funktioner:
• Industriførende køleteteknologi.
• Langvarig afkøling.
• Sænker materialets temperatur.
• Accelereret fugtstyring for tørhed.
• Hudvenlig komfort.
OMNI-TECH™
Vandtæt. Åndbar. Garanteret


Omni-Tech ™ tilbyder fremragende luftgennemtrængelig og vandtæt beskyttelse. Garanteret vandtæt og åndbar.

Funktioner:
• Vandtæt. Åndbar. Garanteret.
• Vindtæt.
• Fugttransporterende.

Lær mere om Columbia

Columbia

730 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
13

Originalitet og innovation på samme tid

Erfaring fornægter sig ikke. Det gælder også hos dette populære mærke, der med sine mere end 75 år på bagen har skabt et enestående univers af outdoortøj og -tilbehør, som gør enhver udendørsentusiast afhængig.

Får dig gennem alle sæsoner med bravur

Oregon er en af de amerikanske stater, hvor mange af de helt store sports- og outdoor-mærker holder til. Columbia Trask Mountain 650 TurboDownDet har de gjort i mange år, og Columbia er et af dem. Derfor er der masser af innovation, inspiration og synergi forbundet med området, hvilket er en stor fordel for de endelige produkter og dermed også for dig som forbruger. Det betyder nemlig, at du får noget af det mest funktionelle, effektive og topmoderne tøj og tilbehør på markedet, så du kan komme ud i naturen og nyde alle årstiderne. USA er kendt for at være et land, hvor rigtig mange immigranter søger til for at forfølge ‘The American Dream’. Familien Lamfrom bag foretagendet flygtede dog fra Tyskland og beviste lynhurtigt, at passion, viden og hårdt arbejde kan gøre ens drømme til virkelighed. Hele eventyret startede med en produktion af hatte tilbage i 1938, og siden da er sortimentet blot blevet udvidet med årene, så du i dag bliver klædt på til det hele. Columbia Drainmaker lllMed Columbia er alle årstiderne dækket ind, og derfor kan du begive dig ud i sol, regn, blæst, sne og andre elementer med visheden om, at du altid er iklædt det rette tøj og fodtøj, der både giver fri bevægelighed og samtidig sikrer dig masser af komfort.

Giv dig selv mulighed for at nyde årstiderne

Man hører ofte, at danskere er vilde med de skiftende årstider. Men for at det ikke skal blive en kliché, kan man blot iklæde sig nogle produkter fra Columbia, der sætter tingene i relief. Med så funktionelle og beskyttende tekstiler på kroppen kan man for alvor nyde naturen og de forskellige årstider. Det er bare at smyge sig ned i en vindjakke, en vinterjakke eller en lækker vest alt efter vind og vejr. Udvalget af sko og støvler repræsenterer ligeledes alle sæsonerne, hvor alt fra sandaler og vandresko til forede vinterstøvler får dig komfortabelt gennem vandreture, klatreture, overlevelsesture, camping og alt muligt andet. Her på CAMPZ.dk sørger vi for, at du både kan slappe af i naturen eller være aktiv. Telte og soveposer giver dig mulighed for at sove trygt i det fri, mens vandreudstyr, trekkingstøvler og funktionelt tøj holder krop og fødder intakt under alle dine anstrengelser. Columbia er også yderst anvendelig i byen, da de mange hybride designs bringer fleksibilitet hjem i garderoben. Så find hvad du har brug for her på CAMPZ.dk.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!