Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Compressport

197 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Compressport

Passion to push the limits

Compressport producerer kompressionstøj designet til at maksimere din performance. Mærket bruger avancerede teknologier og de nyeste tendenser, der testes nøje af atleter i samråd med læger og eksperter inden for medicinsk kompression. Mærket bruges af en række topidrætsudøvere inden for sportsgrene som triatlon og ultratrailløb.

Sorter efter
 
Side 1 af
4

Compressport – det bliver ikke mere europæisk!

Et firmanavn er afgørende for, hvordan kunderne opfatter firmaets produkter ved første øjekast. Compressport har om nogen formået at være tydelig, for de færreste er i tvivl om, hvad mærket står for. Siden starten i 2008 har firmaet plantet sig solidt på verdensmarkedet inden for sportstøj med kompression. I bund og grund er meningen med kompressionstøj, at ilttilførslen og blodcirkulationen øges. Alle produkter sidder helt tæt til kroppen som et ekstra lag hud, hvilket netop er hele effekten bag. Dine muskler holdes så at sige på plads uden at være fastspændt. Der er fleksibilitet i materialerne, så tøjet giver sig under aktivitet. Stød fra underlag er med til at dræne musklerne og kroppen, så det tager længere tid at restituere, men takket være Compressport er det ikke længere tilfældet i samme grad. Sportstøjet gør restitutionstiden kortere og mere effektiv, så du kan holde formen ved lige på mere optimal vis. Produkterne er ikke mirakelmidler i sig selv, for husk altid at få nok hvile. Men kompression hjælper dig perfekt på vej takket være videnskabelig beviste metoder. Compressport Trail Running PosturalDu vil få stor gavn af de forskellige genstande, da komforten stiger, og du vil blive i stand til at presse dig selv mere, så du kan fortsætte din udvikling i stedet for at opleve stilstand.

Optimér din træning med Compressport!

Det er populært at outsource for at holde udgifterne nede. Men hos schweiziske Compressport gør man en dyd ud af at holde tingene på europæisk jord. Made in Switzerland er et kvalitetsstempel, som man ikke tager fejl af. Alle produkter er designet, udviklet og fremstillet i Europa. Selv maskinerne og garnet er europæisk. Man har til gengæld en global horisont på andre områder. Tøjet og tilbehøret testes under vanskelige forhold forskellige steder i verden. Der testes på alle steder fra Abu Dhabi og Hawaii til Mont Blanc og Sahara-ørkenen. Mærket sponsorerer også professionelle atleter, og medaljehøsten bliver kontinuerligt udvidet. Der er ganske enkelt så mange fordele ved at bruge sportstøjet fra Compressport. Man samarbejder ikke blot med elitesportsfolk, men også med specialister inden for medicinske fag samt de bedste ingeniører på markedet. Dermed får du et topprodukt fra inderst til yderst, som vi her på CAMPZ er stolte af at præsentere. T-shirts, shorts, toppe, veste, sokker, benvarmere og meget andet er en del af sortimentet. Antibakterielle materialer, svedabsorberende membraner og elasticitet er nogle af nøgleordene, så bliv fan af kompression til sportsbrug, restitution eller på rejser!


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!