Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Klar til nye udsigter - Hav udstyret klar til nye minder

Contigo

37 Produkter
Contigo

Contigo - fokus på innovation

Contigo er en førende innovatør af rejsekrus, vandflasker og børneflasker. Contigos første nyskabelse er det patenterede AUTOSEAL teknologi, som er designet til automatisk at tætne mellem slurke, så man aldrig behøver at bekymre sig om at spilde. Contigo vil fortsætte med at udvikle nye innovationer til at afhjælpe daglige udfordringer.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Nyd en spildsikker drink på farten

Det er slut med kun at drikke vand og kaffe på cafeer, og når man er hjemme. I dag skal tørsten nemlig slukkes lige præcis, når man har lyst. Det kan dog være upraktisk med de brandvarme papkrus, som ovenikøbet ikke altid er lige nemme at drikke af. Derfor har belgiske Contigo deres bud på en ægte, funktionel designerløsning, som gør det praktisk og nemt at have sin drikkeflaske med overalt. Det er en innovativ drikkeløsning, der for alvor er slået igennem til både by- og naturbrug.

Contigo – når væsken skal opbevares perfekt

Det er næsten ligegyldigt, hvad man drikker af, så spilder man på et eller andet tidspunkt. Contigo Swish AutosealMen du kan minimere pletter på tøjet samt drivvåde papirer, når du vælter din kaffekop på skrivebordet. Contigo er nemlig skabt af industrielle designere, der først og fremmest har øje for og kendskab til de helt elementære funktionelle finesser, der bare skal fungere. Derudover er de ægte design-nørder, der elsker at nørkle i detaljerne helt ned til punkt og prikke. Det giver dig nogle super stilfulde, ergonomiske, effektive og meget holdbare drikkeflasker, der samtidig også er fremstillet efter miljømæssige forskrifter. Der bydes både på vandflasker, som også kan indeholde alle mulige andre kolde drikke, samt børnedunke og termoflasker til den varme kaffe eller te. Dermed er Contigo også en del af dit faste tilbehør, når det går løs på to hjul, eller når du er aktiv i det hele taget.

Nyd funktionaliteten, når du sidder stille eller er aktiv

I nutidens stille eller travle hverdag har man ofte gang i flere ting samtidig. Der skal multitaskes på livet løs, så alle opgaver kan færdiggøres til tiden. Samtidig skal der dyrkes sport, hvilket i sig selv kræver bevægelse og rystelser. Men med en drikkeløsning fra Contigo er du sikret en drypfri flaske, hvor du ved hjælp af et et enkelt tryk åbner op for væsken. Når du har drukket, hvad du skulle, lukker hætten selv i, så væsken altid er frisk og ikke drypper eller rinder ud. Så invester i en kvalitetsflaske fra dette solide, belgiske mærke – den er alle pengene værd!


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!