Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Efteråret er her - Wanderlust

Craft

394 Produkter
Craft

CRAFT - førende producent af funktionsundertøj

Siden 1977 har CRAFT været aktivt involveret i research og udvikling af ventilation og svedtransporterende egenskaber for forskellige slags materialer. Dette har været essentielt for CRAFT, for at kunne sikre det bedste klima for kroppen i forhold til temperature og fugtforhold som er tættest på kroppen og for optimal performance. CRAFT har en bred vifte af isolerende sportstøj i forskellige stilarter og designet til at forbedre ergonomien og ydeevnen.

Sorter efter
 
Side 1 af
7

Svensk isolationsstyrke til de aktive

Når man træder udenfor i kulden, har man lyst til at vende om igen, for det er ubehageligt at fryse. Men man skal ikke være aktiv i ret mange minutter – og så er rysten og sitren vendt til afslapning og varme. Når kroppen er i bevægelse, kommer der gang i blodomløbet, og der skal ikke meget til, før man føler velbehag. Temperaturregulering i det fri er netop et af CRAFT store styrker, hvor man arbejder med en 3-lags-strategi. Det er ikke store og fyldige dunprodukter, men innovative og tætsiddende beklædning, der er fremstillet i de helt rette materialer. Når man er aktiv er det nemlig ret vigtigt, at tøjet sidder tæt til kroppen, så det følger de bevægelser, man nu foretager sig, når man dyrker sport. Det betyder masser af fleksibilitet og elasticitet, som kombineres med veludviklede membraner og overflader. Undertøj er det første lag, som er helt essentiel for den daglige komfort. CRAFT Pure PrintDet beskytter mod snavs og fugt fra kroppen, samtidig med at det skaber blødhed. Ovenpå dette kropsnære lag følger et mellemlag, som er åndbart og dermed leder sveden væk fra kroppen. Det betyder et lækkert klima omkring kroppen, så du altid føler dig motiveret til at dyrke sport. Hos CRAFT finder du naturligvis også et beskyttende tredje- og dermed yderste lag, der virker som en skal omkring kroppen. Det tager imod de direkte elementer fra årstiderne, hvad enten det er vind, vand eller varme.

Vær aktiv på alle måder med CRAFT

Med alle de innovative og funktionelle produkter fra CRAFT opfordres man til at komme ud i det fri og bruge kroppen. Hvad enten det er i forbindelse med løb, cykling, vandreture, skiløb, fisketure eller alt mulig andet, hvor vejret kræver et beskyttende outfit. Kollektionerne er designet i klassiske nordiske stilarter, der falder helt i tråd med svensk minimalisme. Populariteten har også bredt sig til resten af verden, hvor folk falder pladask for kombinationen mellem tidløst design samt teknisk og funktionelt sportstøj. Udover tøj fra inderst til yderst byder mærket også på en lang række accessories, hvad enten det er handsker og hovedbeklædning eller udstyr som drikkeflasker, gadget-holder samt andet nyttigt tilbehør. CRAFT er mærket, der holder dig varm og komfortabel i de kolde sæsoner, samt afkølet og behagelig, når det er varmt. Derfor er det også et mærke, du kan forlade dig på hele året rundt – hvad enten du træner indendørs eller udendørs. Så lad os alle hylde svensk sportstøjs-innovation her på CAMPZ.