CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Craft Core

3 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

 • Damer 2
 • Herrer 1

Størrelse

 • L
 • XL

Farve

 • beige
 • grå
 • grøn
 • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Craft Core Gain Mellemlag Damer, beige
Craft Core Gain Mellemlag Damer, beige beige
Craft
Core Gain Mellemlag Damer, beige
Vejl. udsalgspris 329 DKK 229 DKK
 • Versioner: L
- 30 %
UDSALG
Craft Core Glide Hætte jakke Herrer, grøn/grå
Craft Core Glide Hætte jakke Herrer, grøn/grå grøn/grå
Craft
Core Glide Hætte jakke Herrer, grøn/grå
Vejl. udsalgspris 889 DKK 309 DKK
 • Versioner: L
- 65 %
UDSALG
Craft Core Dry Trusser Damer, sort
Craft Core Dry Trusser Damer, sort sort
Craft
Core Dry Trusser Damer, sort
Vejl. udsalgspris 139 DKK 49 DKK
 • Versioner: XL
- 64 %
UDSALG

Craft Core er seriøs sportsbeklædning til de ambitiøse

Begiv dig ind i en spændende verden af præstationsdygtig beklædning til aktive sportsudøvere og udendørsentusiaster. CAMPZ er stolte af at kunne præsentere dig for den skelsættende kollektion Craft Core fra svenske Craft. I harmoni med dine bevægelser sigter kollektionen efter at øge din performance og præstation.

Nye og bedre præstationer med Craft Core beklædning

Craft Core og CAMPZ tager udendørssport og beklædning alvorligt. Det svenske kvalitetsmærke med rødder i Borås hjælper dig med at rykke dine grænser, så den euforiske følelse varer ved. Du ved, den følelse, der kommer af at nå i mål med dine ambitioner. Siden den spæde start i 1973, har brandets skaber, Anders Bengtsson, i samarbejde med sit team af eksperter, arbejdet intenst for at skabe en stor kollektion af sportstøj, der øger dine præstationer og komfort, når det er tid til at kaste dig over nye aktive udfoldelser i det fri. Løb, cykling eller vintersport. Din foretrukne sport tages alvorligt og løftes med et sortiment af beklædning, der stiller skarpt på den enkelte detalje.

Hele familien klædt på i præstationsdygtige dele

Til den bevidste og målrettede kvinde, der ved, hvad hun vil.Craft Core Wool Til den ambitiøse mand, der ej viger for en udfordring. Til de yngre, der holder af et liv i bevægelse. Craft Core fra CAMPZ er den skelsættende og kvalitetsbevidste kollektion, der henvender sig til begge køn og alle aldre med det altoverskyggende formål at forbedre dine præstationer og bringe ekstra mængder af sublim komfort og velvære til træning og hverdag. Træk i en varm mikrofiber pullover med optimal pasform, når vejret viser sig fra sin kølige side. Suppler din træning med et par hurtigtørrende og åndbare tights af elastisk Spandex og polyester, som støtter op alle de ønskede steder. Kombiner din vintersport med beskyttende lange underbukser af blødt og hurtigtørrende stof samt en varm strikket hue eller et par fugtafledende fingerhandsker af fleece. Hele familien klædes på fra top til tå i varme, åndbare og behagelige dele, der levner rigelig med plads til fri bevægelse og aktive udfoldelser grundet de gode snit og sublime ergonomiske pasforme.

Til dig der vægter detaljer og en bæredygtig tilgang

I udarbejdelsen af Craft Core dele er der taget højde for hver enkel lille detalje. Det sker for at bakke op om din sport og dit aktivitetsniveau. Ventilerende egenskaber er tilføjet via materialevalget, mens elastiske taljer holder alt på plads. Mindre lommer er tilføjet, så du kan opbevare de vigtigste genstande inden for rækkevidde. Genanvendte materialer prioriteres, så du kan iklæde dig bæredygtig beklædning med fokus på miljø og reducering af ressourceforbruget.