Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Crimp Oil

5 Produkter
Sorter efter
Side 1 af
1

Massageolier til klatrere og andre sportsfolk

Caroline Sinno, kvinden bag Crimp Oil, har klatret siden hun var barn og voksede op i de franske alper. Egne erfaringer og oplevelser ledte hende til at udvikle de olier, der dannede grundlag til dette brand, som baserer sine produkter på planter og urter. Dette er endda massageolier, man selv kan påføre sig, og dermed også noget, som er nemt og ret ligetil at tage i anvendelse. Crimp Oil Muscle CareMed sin fokus på klatrere samt anvendelse af naturlige ingredienser, passer produkterne fint ind her hos CAMPZ.

Skabt til at være skånsomt og effektivt

Olierne, som benyttes som base, er alle økologiske og udvalgt efter de egenskaber, de enkelte olier er kendte for at have, når de benyttes som massageolier, i nøje udvalgte kombinationer og med tilpassede supplementer af planter og urter, som ofte har været kendt for lægende eller smertestillende effekter gennem århundreder. Olierne fra Crimp Oil er tænkt til at medvirke til, at lindre eller forhindre smerter og skader, som kan opstå ved belastninger og stræk, som typisk opleves af klatrere og atleter.

Hjælp og lindring når du behøver det

Nogle smerter eller muskelømhed kan kræve decideret medicin, eller at du bliver tilset af en læge. Det skal man bestemt ikke undervurdere, specielt ikke som klatrer eller atlet. Men mange gange kan mindre også gøre det, og netop her er Crimp Oil produkterne et godt eksempel på en anderledes tilgang, som kan hjælpe og lindre de udfordringer du løber ind i, om ikke andet, så til du får mulighed for at få en eventuel skade tilset.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!