CAMPZ - Camping & outdoorshop
Op til 70% rabat1

Crimp Oil

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • blå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Crimp Oil Alps Balm 50 ml
Crimp Oil Alps Balm 50 ml
Crimp Oil
Alps Balm 50 ml
Vejl. udsalgspris 139 DKK 99 DKK
- 29 %

Massageolier til klatrere og andre sportsfolk

Caroline Sinno, kvinden bag Crimp Oil, har klatret siden hun var barn og voksede op i de franske alper. Egne erfaringer og oplevelser ledte hende til at udvikle de olier, der dannede grundlag til dette brand, som baserer sine produkter på planter og urter. Dette er endda massageolier, man selv kan påføre sig, og dermed også noget, som er nemt og ret ligetil at tage i anvendelse. Crimp Oil Muscle CareMed sin fokus på klatrere samt anvendelse af naturlige ingredienser, passer produkterne fint ind her hos CAMPZ.

Skabt til at være skånsomt og effektivt

Olierne, som benyttes som base, er alle økologiske og udvalgt efter de egenskaber, de enkelte olier er kendte for at have, når de benyttes som massageolier, i nøje udvalgte kombinationer og med tilpassede supplementer af planter og urter, som ofte har været kendt for lægende eller smertestillende effekter gennem århundreder. Olierne fra Crimp Oil er tænkt til at medvirke til, at lindre eller forhindre smerter og skader, som kan opstå ved belastninger og stræk, som typisk opleves af klatrere og atleter.

Hjælp og lindring når du behøver det

Nogle smerter eller muskelømhed kan kræve decideret medicin, eller at du bliver tilset af en læge. Det skal man bestemt ikke undervurdere, specielt ikke som klatrer eller atlet. Men mange gange kan mindre også gøre det, og netop her er Crimp Oil produkterne et godt eksempel på en anderledes tilgang, som kan hjælpe og lindre de udfordringer du løber ind i, om ikke andet, så til du får mulighed for at få en eventuel skade tilset.