Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Crocs

(132 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Sko fra Crocs
Crocs

Crocs - En gummisko, der erobrer verden

Skoene fra det unge, amerikanske brand Crocs Inc., der blev grundlagt i 2002, er både meget lette og komfortable og fås også i mange farver og modeller. Med et frisk design og de antibakterielle samt lugtfrie materiale har Crocs haft stor succes. Crocs er en af verdens førende producenter inden for innovativt, afslappet fodtøj til mænd, kvinder og børn. Alle Crocs sko er lavet af Croslite materiale, som er en revolutionerende teknologi, der giver hvert par sko et blødt, behageligt, let og lugt-resistent design, som Crocs fans kender og elsker. Takket være den høje funktionalitet hos Crocs sko, er Crocs blevet et oplagt valg for mennesker, som gerne opholder sig i naturen og samtidig ønsker god beskyttelse og ventilation til fødderne.

SORTER EFTER
Side1af
3
 
SORTER EFTER
Side1af
3

Skodesigns med masser af karisma og komfort

De har vakt - og vækker stadig – stor debat helt op til i dag. Der er naturligvis tale om de letgenkendelige Crocs, som folk enten elsker eller ikke bryder sig om. Det er et skomærke, der i den grad har delt vandene i starten, hvor de bløde gummisko med ventilationshuller fik en rigtig spændende opstart. I dag byder mærket på masser af andre designs, som har fået endnu flere fans med på vognen, så man må sige, at det kører for dette amerikanske foretagende. Selvom det er et ganske ungt mærke, så har firmaet allerede opnået mere, end hvad de fleste skoproducenter drømmer om. De klassiske sandaler, som vi alle kender, blev først og fremmest designet til brug på vandet, hvor de skridsikre såler var en stor gevinst på våde overflader. Den helt store innovation fra firmaets side er det såkaldte Croslite-materiale, der består af noget specielt skum, som både er blødt og komfortabelt at gå i. Derudover er materialet hygiejnisk og sikrer dermed et par lugtfri sko. Crocs Bump ItDet betyder også, at et par sko fra Crocs kan bruges med eller uden strømper. Farveudvalget er helt enormt, hvilket giver dig rig mulighed for at matche dine nye sko, sandaler eller støvler med resten af dit look.

Et skomærke, man bare må eje

Med et par af disse amerikanske sko på fødderne får du noget kommercielt fodtøj, som alle kender logoet på. Det er ren fornyelse på markedet, og udvalget forkæler alle sanser i både farver og former. Udover de helt klassiske sandaler med eller uden hælstrop samt åndehuller på overdelene så finder du også masser af lukkede sko og støvler. Dermed klæder Crocs dig på i alle årstiderne, hvad enten den står på campingtur, strandtur, fisketure, vandreture eller alt mulig andet. Mærket er lig med sjov og ballade samt masser af komfort og velvære for dine fødder. De lækre materialer former sig hurtigt efter dine fødder, så du får et par sko eller støvler, der passer perfekt til den måde, du sætter af og lander på. Uanset om man er børnehavebarn, der elsker at plaske rundt i vandpytter, teenageren, der er på vandretur med vennerne, farmand, som skal ud og fiske, eller mor, der snupper en chartertur med sin bedste veninde – ja, så er Crocs valget for hele familien. Ingen bliver overset, for farver, designs og størrelser byder på noget for enhver. Derfor er mærket også et sikkert hit her på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling