Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Cube

26 Produkter
Cube

Cube - brand’et til den passionerede cyklist

Uanset om du ønsker en cykel med suspension eller en stiv gaffel, en mountainbike til herre eller en racercykel til dame - så har den bayerske producent Cube det hele. Cube blev grundlagt i 1993 og produktsortimentet omfatter udover cykler i topkvalitet også professionelt udstyr såsom rygsække, cykeltøj og drikkedunke.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Indtag verden med stil

Både Danmark og udlandet byder på masser af spændende byer samt smuk natur, der gør det muligt at lade batterierne op i det fri. Med Cube ved din side får du noget let og praktisk tøj og tilbehør, der gør det komfortabelt at tage på nye eventyr.

Casual sports- og fritidsmode du vil elske

Når dine gå- eller cykelture fører dig afsted på nye opdagelser, har du brug for at pakke dig selv og din cykel fleksibelt og praktisk på. Cube Ams 30+5Som et forholdsvist nyt og ungdommeligt tysk mærke står innovation og dynamik højt på prioriteringslisten hos Cube. Mærket så dagens lys i 1993, og siden da har populariteten bredt sig med lynets hast. Det er der masser af gode grunde til, for du finder et varieret udvalg af lækre sportsprodukter, der byder på alt fra tøj og tasker til diverse tilbehør. Med passion for cykelsport, og alt hvad dertil hører, er Cube naturligvis det oplagte mærke til dine cykelture eller til en decideret cykelferie. Cube RaceSortimentet er dog så alsidigt og fleksibelt, at du kan bruge det til mange typer af aktiviteter i det fri. Lygter, drikkedunke, T-shirts, shorts, rygsække og alt muligt andet er obligatorisk til alt fra teltture og sportsaktiviteter af forskellig art. Derfor er vi her på CAMPZ.dk klar til at klæde dig og din cykel på, uanset hvor turen går hen.

Få friheden at føle

Når man er aktiv udendørs betyder ens påklædning alt, hvis man vil have en positiv oplevelse ud af sine anstrengelser. Derfor gør Cube også en dyd ud af at designe velsiddende og ergonomisk tøj og tilbehør, så du undgår gener og skavanker på dine vandre- eller cykelture. Designstilen er så moderne og sporty, at du også sagtens kan bruge de fede rygsække til skole- eller arbejdsbrug, mens de cool hættetrøjer og T-shirts også er perfekte til hverdagsbrug, når du har brug for et casual outfit med en snert af streetwear. Der er masser af liv og glade dage i alverdens storbyer, og derfor søger folk ofte ud af byen i korte eller længere perioder, for at blive tanket op med frisk luft og ro fra naturen. Til alle disse ture i det fri kommer Cube dig til undsætning, da mærket går all-in på beskyttelse og komfort. Derfor er ingen årstid for kold eller blæsende. Her på CAMPZ.dk nyder vi nemlig alle sæsonernes charme og individuelle udtryk, og det gøres nu engang bedst med det rette tøj og udstyr på krop og cykel.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!