CAMPZ - Camping & outdoorshop
Op til 70% rabat1

Cube

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Indtag verden med stil

Både Danmark og udlandet byder på masser af spændende byer samt smuk natur, der gør det muligt at lade batterierne op i det fri. Med Cube ved din side får du noget let og praktisk tøj og tilbehør, der gør det komfortabelt at tage på nye eventyr.

Casual sports- og fritidsmode du vil elske

Når dine gå- eller cykelture fører dig afsted på nye opdagelser, har du brug for at pakke dig selv og din cykel fleksibelt og praktisk på. Cube Ams 30+5Som et forholdsvist nyt og ungdommeligt tysk mærke står innovation og dynamik højt på prioriteringslisten hos Cube. Mærket så dagens lys i 1993, og siden da har populariteten bredt sig med lynets hast. Det er der masser af gode grunde til, for du finder et varieret udvalg af lækre sportsprodukter, der byder på alt fra tøj og tasker til diverse tilbehør. Med passion for cykelsport, og alt hvad dertil hører, er Cube naturligvis det oplagte mærke til dine cykelture eller til en decideret cykelferie. Cube RaceSortimentet er dog så alsidigt og fleksibelt, at du kan bruge det til mange typer af aktiviteter i det fri. Lygter, drikkedunke, T-shirts, shorts, rygsække og alt muligt andet er obligatorisk til alt fra teltture og sportsaktiviteter af forskellig art. Derfor er vi her på CAMPZ.dk klar til at klæde dig og din cykel på, uanset hvor turen går hen.

Få friheden at føle

Når man er aktiv udendørs betyder ens påklædning alt, hvis man vil have en positiv oplevelse ud af sine anstrengelser. Derfor gør Cube også en dyd ud af at designe velsiddende og ergonomisk tøj og tilbehør, så du undgår gener og skavanker på dine vandre- eller cykelture. Designstilen er så moderne og sporty, at du også sagtens kan bruge de fede rygsække til skole- eller arbejdsbrug, mens de cool hættetrøjer og T-shirts også er perfekte til hverdagsbrug, når du har brug for et casual outfit med en snert af streetwear. Der er masser af liv og glade dage i alverdens storbyer, og derfor søger folk ofte ud af byen i korte eller længere perioder, for at blive tanket op med frisk luft og ro fra naturen. Til alle disse ture i det fri kommer Cube dig til undsætning, da mærket går all-in på beskyttelse og komfort. Derfor er ingen årstid for kold eller blæsende. Her på CAMPZ.dk nyder vi nemlig alle sæsonernes charme og individuelle udtryk, og det gøres nu engang bedst med det rette tøj og udstyr på krop og cykel.