CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Cykelcomputere

7 Produkter
Filter
Nulstil

Serier

  • Ciclosport Master 1
  • Sigma Sport STS 3

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Lezyne GPS-computer montering
Lezyne GPS-computer montering
Lezyne
GPS-computer montering
119 DKK
Ciclosport PC-Set-Tool til CM 2,11/CM2,21/CM 4,11/CM 4,21/ CM 4,41A/CM 9,3A, sort
Ciclosport PC-Set-Tool til CM 2,11/CM2,21/CM 4,11/CM 4,21/ CM 4,41A/CM 9,3A, sort sort
Ciclosport
PC-Set-Tool til CM 2,11/CM2,21/CM 4,11/CM 4,21/ CM 4,41A/CM 9,3A, sort
Vejl. udsalgspris 139 DKK 129 DKK
UDSALG
Lezyne O-ring monteringssæt Wezen Wezen
Lezyne O-ring monteringssæt Wezen Wezen
Lezyne
O-ring monteringssæt Wezen Wezen
59 DKK
SIGMA SPORT STS Hastighedssender
SIGMA SPORT STS Hastighedssender
SIGMA SPORT
STS Hastighedssender
199 DKK
SIGMA SPORT ATS Hastighedssender
SIGMA SPORT ATS Hastighedssender
SIGMA SPORT
ATS Hastighedssender
159 DKK
SIGMA SPORT STS Kadencesæt
SIGMA SPORT STS Kadencesæt
SIGMA SPORT
STS Kadencesæt
239 DKK
SIGMA SPORT STS Kadencesensor 2022
SIGMA SPORT STS Kadencesensor 2022
SIGMA SPORT
STS Kadencesensor 2022
199 DKK

Når der skal målbare resultater og træning til

De fleste folk har sikkert prøvet at montere papstykker fast med et par klemmer på stellet, for derefter at suse afsted med en fed lyd, som en anden motorcykel. Det er noget, man gør som barn, for næste skridt på listen med fede ting til cyklen er mere avancerede. En cykelcomputer er blandt de helt store hits, og den er efterhånden blevet hverdags-gear blandt alle typer af cyklister. Det er nemlig sjovt og givende at kunne måle sine tider og hastigheder, der igen er vejen frem mod sportslige forbedringer.

Fedt udstyr, der giver mening

Indenfor sportens verden er det oplagt at tale om målbarhed og test. Sigma BC 8.12 ATSVil man fremad med træningen, gælder det om at føre statistik over fremskridt, delmål og endelige mål. Her kommer en cykelcomputer ind i billedet som en uundværlig gadget, som kan måle din hastighed, afstand, puls og kadence. Det hele afhænger dog af, hvilken type af computer du vælger, for nogle er ret simple med basisfunktioner, mens andre igen er mere avancerede med flere indstillinger og tekniske finesser. I sidste ende er det dog begrænset, hvor meget man kan putte ind i en cykelcomputer, og derfor er de forskellige modeller også nemme at betjene. Her på CAMPZ byder vi på alle mulige mærker, som hver især har deres eget design. Nogle cykelcomputere er små og fikse i lommestørrelse, mens andre er forsynet med en stor skærm samt kraftige digitaltal. Sigmasport STS Rox 8.0/9.0Uanset hvad, så er der en cykelcomputer for enhver smag og til ethvert niveau, så vi alle kan optimere vores performances.

Følg din egen fremgang

Helt grundlæggende taler man om fire typer af cykelcomputere: Først er der den klassiske model med tråde, hvor en magnet og en sensor sender signaler op gennem kablet til cykelcomputeren. Denne type har ofte lidt færre funktioner, og ledningen kan nemt blive kludret. Det store hit i dag er en trådløs cykelcomputer, hvor man netop slipper for ledningen, og hvor der i stedet sendes et elektronisk signal. De trådløse varianter er oftest forsynet med flere avancerede funktioner sammenlignet med den ledningsforbudne computer, og wireless designs er, på samme måde som et trådløst netværk i det hele taget, blevet de fleste cyklisters foretrukne forbindelsesmåde. En mere avanceret udgave er en integreret cykelcomputer, der betjenes ved hjælp af indbyggede knapper i bremsegrebene. Denne type er ofte lidt mere kompliceret at installere, men når først det lykkes, så kan den vise, hvilket gear du kører i, og samtidig skal man ikke flytte hænderne, for at trykke på skærmen. Et af de nyere designs er så en cykelcomputer, der er baseret på en GPS. Den forbinder signalet via satellitter og er især brugbar på cykelferierne og lignende. Dermed er det blot at finde ud af, hvilken model, der matcher bedst med dine behov.