CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Cykelkufferter

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Tag cyklen med på rejsen

Det er slet ikke ualmindeligt at ofre 15.000 kroner eller mere på en ny cykel. Mange folk har både en MTB og en racercykel, da de hver især er optimale til forskellige discipliner. Derfor værner vi også mere om vores cykler, end vi gjorde før i tiden. Det betyder naturligvis også, at vi er mere ømme overfor ridser og skader, og derfor kan du pakke din cykel ned i en cykelkuffert. Det er en specialdesignet taske, som sørger for, at din kære tohjulede kommer pæn og hel frem til destinationen. Denne slags opbevaringsløsninger er et super supplement til en cykelholder, så du kan veksle mellem de forskellige designs, alt efter behov og plads.

Pak cyklen i en specialdesignet kuffert og så afsted

Der er mange ting, der kan blive beskadiget på en cykel, når den skal transporteres. Evoc Bike Travel BagSamtidig stikker der ting ud fra alle sider, og det kan gøre det bøvlet at have cyklen liggende i bagagerummet. Sadel, hjul, pedaler, gear, flaskeholder, kabler og mange andre ting kan nemt ridse bilen, og tingene kan sågar brække af eller knække, når cyklen blot ligger klasket ind i bilen. Netop alle disse ting kan du undgå ved at investere i en cykelkuffert, der holder styr på cyklen, så den kan transporteres, præcis som du ønsker det. Designet minder om en kuffert til vores egne rejser, men denne type er naturligvis fremstillet i ekstra hårdføre materialer, så sikkerheden og beskyttelsen er helt i top. I dag findes der rigtig mange forskellige udbydere af cykelkufferter, som hver især byder ind med deres helt eget design. Dermed kan du vælge alt fra en klassisk hardcase-model til en mere poppet og sporty kuffert, så den givne model matcher din personlige stil.

Din cykel er fuldt beskyttet i en kuffert

De forskellige modeller af cykelkufferter giver dig noget at vælge imellem. Praktisk talt findes der to grundmodeller, hvoraf den ene kræver, at man skiller noget af cyklen fra hinanden. Den anden model minder nærmest om en slags shoppingbag, hvor hele cyklen er dækket af kufferten. Den første model er normalt mere hårdfør i hardcase-materialer, mens den anden minder om de populære vaskeposer i nylon. Det rå nylon kan sagtens klare at blive snavset, da det er nemt at vaske over igen. Dermed behøver din cykel ikke at være klinisk ren, hver gang du putter den i posen. Hvis du vælger en cykelkuffert, hvor cyklen skal skilles ad, så får du et design, der er toptunet til længere rejser. Det betyder nemlig, at din cykel ligger sikkert og trygt, hvad enten det er i bilen, i et fly, en bus, et tog eller alt muligt andet. De forskellige bøjler og stativer indvendigt sørger for, at cyklen bliver på sin plads. Så find din helt egen favoritmodel lige her på CAMPZ.