CAMPZ - Camping & outdoorshop
Op til 70% rabat1

Fodpumper

2 Produkter
Filter
Nulstil

Maksimalt tryk i Bar

Bar
Bar

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Red Cycling Products Big Air High Pressure Fodpumpe
Red Cycling Products Big Air High Pressure Fodpumpe
Red Cycling Products
Big Air High Pressure Fodpumpe
439 DKK * 339 DKK
- 23 %
Red Cycling Products Big Air Master Fodpumpe
Red Cycling Products Big Air Master Fodpumpe
Red Cycling Products
Big Air Master Fodpumpe
519 DKK * 329 DKK
- 37 %

Perfekt lufttryk giver en perfekt cykeltur - så husk fodpumpe!

Det kan godt være, at det er muligt, at cykle med halvflade dæk. Men bare fordi, at det er muligt, gør det ikke den situation til en god oplevelse, vel? Spændstige cykeldæk får cyklen til at virke som en ung hingst, modsat den tyngde og uvillighed, flade dæk føles som. Uanset, om man cykler til supermarkedet, eller om man er på vej ad de europæiske cykelruter, så er en god fodpumpe en absolut nødvendighed. Den gammeldags håndbetjente model, som vores morfar havde langs stangen på den gamle havelåge, er hverken betjeningsvenlig eller særlig brugbar til den moderne og gear-bevidste cyklist. Derudover findes der selvfølgelig også minipumpen. Men der skal nogle gange mere til, end blot 10 pust i dækket - for det er afgørende for komfort og ydeevne, at dæktrykket er præcist det, det skal være. Derudover går det ikke an, at cykle rundt med en tung pumpe monteret på stellet, når det er fordelingen af de helt små gram, der tæller i forhold til træningsresultaterne. Og selv om man ikke er elitecyklist, kan man jo godt unde sig selv noget supergodt udstyr, som ikke vælter budgettet, men som virkelig giver cykelturen et løft. Fodpumpe fra Topeak

Mange modeller, mange funktioner

Der findes et væld af forskellige mærker og typer, og vi tilbyder et fornemt sortiment, hvor man kan vælge mellem mange farver på sin fodpumpe. Andre valgmuligheder er ventilstørrelser, hvilket display, ens fodpumpe skal have, hvor meget, den skal kunne klappes sammen mm. Hos CAMPZ.dk kan du vælge mellem følgende mærker inden for fodpumper:

  • Topeak
  • Red Cykling Products
  • Cube
Kig ind hos CAMPZ.dk og check de forskellige modeller ud - du giver din cykel et velfortjent løft med en god fodpumpe. Udover cykelpumper kan man også finde tilbehør til sin cykeltur som blandt andet cykelcomputere, miniværktøj og plejemidler.