CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Cykeltasker

3 Produkter
Filter
Nulstil

Monteringssystem

  • Kliksystem 1
  • Krogsystem 1

Serier

  • KlickFix Racktime 1
  • VAUDE Silkroad 1

Farve

  • rød
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Cube ACID Travlr Pro 15 Sidetasker, rød
Cube ACID Travlr Pro 15 Sidetasker, rød rød
Cube ACID
Travlr Pro 15 Sidetasker, rød
Vejl. udsalgspris 589 DKK 549 DKK
UDSALG
KlickFix Rackpack 1 Plus Sidetasker Til Racktime, sort
KlickFix Rackpack 1 Plus Sidetasker Til Racktime, sort sort
KlickFix
Rackpack 1 Plus Sidetasker Til Racktime, sort
Vejl. udsalgspris 859 DKK 679 DKK
- 20 %
UDSALG
VAUDE Silkroad Taske L i-Rack, sort
VAUDE Silkroad Taske L i-Rack, sort sort
VAUDE
Silkroad Taske L i-Rack, sort
Vejl. udsalgspris 699 DKK 659 DKK

Gør cykelturen komfortabel med de rette tasker

Det er noget, man ser overalt i naturen og byen, hvad enten man snakker om Danmark eller udlandet - cykeltasker, der hænger så fint og praktisk på alle typer af cykler. Skal man på selv den mindste tur, så gør enhver cykeltaske underværker, da man dermed kan medbringe de ting, som man nu engang synes er vigtige at tage med.

Perfekt opbevaring af dine ting og sager

Ude i verden er Danmark kendt for at være et af de foregangslande, som andre henter inspiration hos, når det kommer til cykling. VAUDE KarakorumVi elsker at tage jernhesten på alle tidspunkter af døgnet og til alle typer af ærinder, aftaler og aktiviteter. Da en cykel netop er stærk og holdbar, kan den udnyttes funktionelt som et andet pakkeæsel. Hele stellet kan nemlig bruges, når alle dine cykeltasker skal arrangeres og pakkes. Med et hav af forskellige mærker og designs kan du nemt og bekvemt læsse cyklen på en balanceret måde, så det stadig er nemt og komfortabelt at træde i pedalerne. Jo mere du pakker på, des tungere bliver cyklen naturligvis, men det er jo altid sundt at få sved på panden. De mange fantastiske cykeltasker her på CAMPZ sender dig afsted på alle mulige eventyr. Alverdens størrelser gør det muligt at pakke præcis de ting, som du lige står og skal have med på din næste tur. Topeak Strap Aero WedgeDet betyder også, at taskerne kan bruges til hverdag eller til særlige ture, hvor du har brug for ekstra oppakning.

Lad cyklen bære dine nye tasker

Står den på cykelferie, fisketur, strandtur, en tur ned til supermarkedet, et søndags-race med cykelklubben eller andre sjove oplevelser, så gælder det om at have plads til de ting, som ferien eller fritidsaktiviteterne nu engang kræver. Med de rette cykeltasker opnår du en tilfredsstillelse oplevelse ud over det sædvanlige, da du dermed har helt styr på oppakningen og på de ting, du skal bruge. Udnyt hvert et rør og hver en mulighed for at bygge taskerne op omkring dit stel. Sadeltasker, bagagebærertasker, tasker til styr, sadelpind, stel og andre designs sørger for, at du har styr på sagerne, når det går løs på to hjul. Nogle tasker er små og praktiske med plads til en minipumpe, lidt lappegrej og en energibar, mens andre kan rumme soveposer, telte, madvarer og masser af andre ting. Med funktionelle ruminddelinger, praktiske lukkemekanismer, vandtætte materialer samt meget mere er udvalget med cykeltasker absolut værd at investere i.