CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Cykelstativer

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Bring cyklerne med overalt!

I Danmark er cyklen blevet et ganske kært eje, som vi helst vil have med os overalt så vidt muligt. Man kan hurtig blive træt af at sidde inde i en varm bil, og man har også brug for et alternativ til vandreture, løbeture, skiture, rulleskøjteture og meget andet. Derfor er det bare med at investere i et cykelstativ, så du altid har din cykel ved din side, når der er brug for frisk luft og motion.

En praktisk transportløsning

Langt de fleste vælger at købe et cykelstativ, når de skal på ferie. Derfor ser man ofte masser af danske biler med et stativ på taget eller på bagklappen på motorvejene, hvor det går i fuld fart med cyklerne godt og sikkert fastspændt. Rigtig mange folk vælger at tage bilen på ferie, hvad enten det er i Danmark eller udlandet, og hvad er mere perfekt og oplevelsesrigt end at kombinere det med cykelture i nye omgivelser. Thule EasyFold 931Skal man på camping i Frankrig, på telttur i Italien, eller op til Norge og udforske de fantastisk smukke landskaber – så tag cyklerne med og opbevar dem på et godkendt cykelstativ til formålet. Man kan naturligvis tage lige derhen, hvor man har lyst til, for verden er fyldt med skønne perler i både byer og naturen, hvor man kan få nye input på cykel. Når man cykler, har man nemlig det hele i øjenhøjde og kan nyde en sightseeing direkte fra sadlen. Står den på løb eller konkurrencer, så er et cykelstativ også helt uundværligt. Du finder dit yndlingsmærke og –design lige her på CAMPZ.

Sådan kommer du vidt omkring

Det er ikke kun på ferier, at et cykelstativ kommer til sin ret. Det bruges naturligvis også i hverdagen, hvor ungerne skal fragtes frem eller tilbage mellem skole, sportshal, venner og andre ting. Mange forældre vælger også at køre børnene i skole med cyklen bagpå, så de selv kan cykle hjem senere på dagen eller omvendt. Nogle gange kan man også være for træt til at tage cyklen hjem fra stationen eller banegården, og dermed kan man hente cyklen i bil dagen efter. Mulighederne er talrige med et cykelstativ, og ofte står man og ærgrer sig over, at man ikke lige har et ved hånden. Hvad enten man er til tag-modellen eller et stativ, der skal spændes bag på bilen, så finder man begge dele her på CAMPZ.dk. De forskellige modeller er sikkerhedsgodkendte og kan også låses, så cyklerne ikke falder af eller stjæles. Derudover finder du også stropper, værktøj, smøremidler og meget andet tilbehør. Så nyd godt af hele udvalget.