Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Dakine

39 Produkter
Dakine

Dakine – Fra surferbrand til modebrand

Dakine er et amerikansk brand, der specialiserer sig i outdoorudstyr til alternative sportsformer. Firmaet er grundlagt på Hawai 1979, og navnet betyder ”The Kind”.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Et mærke, der gør indtryk

Med den dagsorden Dakine lægger for dagen, står ansøgerne i kø for at blive en del af teamet. Der hersker nemlig en ungdommelig og trendy atmosfære på hele arbejdspladsen, hvor kreative sjæle får lov til at slå sig løs med masser af frihed og personlig udfoldelse. Alle disse ting smitter naturligvis af på de endelige produkter, der oser af passion, fantastisk godt håndværk samt topmoderne designs. Alt dette mikses med funktionalitet, så det er nemt og komfortabelt at være på farten med Dakine ved din side.

Alle årstider er tilgængelige med Dakine

Når man ser på produktsortimentet fra Dakine kan man gå igang med alle typer af sportsgrene samt fritidsaktiviteter. Dakine AtlasMærket er nemlig komplet i forhold til terræn og sæsoner, da både surfing, skiløb, cykling og mange andre ting kan trænes og udøves med dette amerikanske mærke på kroppen. Det blev oprindeligt grundlagt på eksotiske Hawaii, men har i dag base i Oregon ved siden af mange andre verdenskendte sportsmærker. Det er især tasker, som Dakine blev kendt for, og udvalget spænder også bredt og vidt i dag. Hver en model er ergonomisk og handy med forskellige raffinerede og tekniske detaljer, der gør det sjovt og komfortabelt at være på farten, hvad enten det er på to hjul, på gå-ben, på ski eller alt muligt andet.

Indtag verden med Dakine

Kollektionerne fra Dakine er de perfekte fusioner mellem solidt håndværk og urbane trends. Med netop skating, surfing og cykling som udgangspunkt for designstilen er der dømt casual or urbane looks, der kan anvendes i byen eller naturen. Det er multifunktionelle produkter, som både giver dit outfit kant, men som også lever op til alle dine andre behov. Her finder du tasker, tøj og accessories med masser af farver og perfekte pasformer, så du kan komme ud og nyde omgivelserne, præcis som du ønsker det. Med professionelle teams indenfor mange forskellige sportsgrene er du sikret nogle kollektioner, der er afprøvet i marken, og som dermed kan mere end du forventer. Oplev det hele ‘live’ her på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!