CAMPZ - Camping & outdoorshop
Summer Sale – op til 70 % rabat1
Dare2Tri: Do you Dare2Tri?
Dare2Tri er skabt af triatleten Alex de Boer til sine active medatleter. De Boer har trukket på sin egen personlige konkurrenceerfaring og designviden til at fremstille det bedste triathlonudstyr. Teamet bag Dare2Tri anvender de bedste kvalitetsmaterialer og den seneste teknologi til at producere komfortable triathlondragter og våddragter med forbedret svømmeposition, optimal temperaturregulering og fleksibilitet til konkurrencebrug.

Dare2Tri

2 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

Størrelse

  • S

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Dare2Tri FlyerS Svømmeskind Herrer, sort
Dare2Tri FlyerS Svømmeskind Herrer, sort sort
Dare2Tri
FlyerS Svømmeskind Herrer, sort
Vejl. udsalgspris 1.859 DKK 989 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: S
- 46 %
Dare2Tri Keep Warm Neoprenhals med hætte Herrer, sort
Dare2Tri Keep Warm Neoprenhals med hætte Herrer, sort sort
Dare2Tri
Keep Warm Neoprenhals med hætte Herrer, sort
Vejl. udsalgspris 589 DKK 249 DKK
  • Versioner: S
- 57 %

Triathlonudstyr i særklasse

Har du mod på at prøve kræfter med triathlon, er du allerede i gang, eller overvejer du det? Så hjælper Dare2Tri dig på vej med deres omfattende udvalg hos CAMPZ. Alex De Boer er manden bag det hollandske mærke, og han er ikke hvem som helst. Han har om nogen alt det praktiske og tekniske på plads takket være en lang karriere inden for netop triathlon. Hawaii Ironman står også på CV’et, så der er ekspertise bag alle processerne. I dag er han stadig meget aktiv og samarbejder med sit team, for at udvikle Dare2Tri endnu mere. Det kommer dig til gode, for du kan dermed trække i kvalitetsprodukter, som både holder længe, og som optimerer din performances. Triathlon består af svømning, cykling og løb i nævnte rækkefølge. Det er især svømmedisciplinen, som mærket har specialiseret sig i, hvilket også ses på sortimentet. En våddragt er noget af det første, du skal have fat i. Det er et af de produkter, som firmaet prioriterer højest, da det er dem, som hele dit look er bygget op omkring. Man anvender bl.a. en såkaldt Limestone neopren, som er kendetegnet ved en høj mikrocelle-struktur.Dare2Tri Swim&Run Go Denne type neopren er lettere, varmere og mere strækbar, end de oliebaserede neoprendragter. Samtidig sørger de tættere celler for en lavere vandgennemtrængelighed, så du opnår et mere tørt miljø på kroppen.

Dare2Tri – kast dig ud i et triathlon-eventyr

Våddragter fås til forskellige sæsoner. Du kan vælge blandt heldragter eller designs til enten sommer eller vinter. Forskellen ligger i ben- og ærmelængderne, men også i materialernes tykkelse. Fælles for alle dragter er, at de er tætsiddende og atletiske i snittene. Samtidig er de forsynet med opdriftspaneler, så du kan holde dig omkring vandoverfladen. Derudover er mange af dragterne forsynet med en praktisk lomme til opbevaring af eksempelvis gel eller svømmebriller. Dare2Tri byder naturligvis på andet end våddragter. Det er obligatorisk at bære badehætte under triathlon, så du kan beskytte ørerne i både høje bølger og i grumset vand. Modellerne fra det hollandske mærke er fremstillet i neopren ligesom våddragterne. Det betyder ligeledes tætte og elastiske materialer, som samtidig isolerer hovedet i kulde. Også nakke, og delvist halsen, er dækket til, når du anvender mærkets komplette hætter, der minder om en elefanthue, hvor kun ansigtet er frit. Startnummerbånd, handsker og tasker er yderligere nogle af de essentielle produkter fra Dare2Tri, som du finder hos CAMPZ. Mærket sponsorerer desuden en lang række professionelle atleter, som til gengæld hjælper med at udvikle produkterne.