CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

deuter Attack

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

deuter Attack serien: Rygsække til adrenalinjægeren

 

Tyske deuter er et brand i særklasse.deuter Attack 20 Siden virksomhedens begyndelse i 1898, har de designet tasker og opbevaring, der senere har revolutioneret hvordan vi tilgår praktisk opbevaring. deuter Attack serien er resultatet af mere end 100 års erfaring indenfor banebrydende og beskyttende design. Denne serie er designet specifikt til de udfordrende terræn, der sætter høje krav til både komfort, beskyttelse og slidstyrke. Hos CAMPZ.dk finder du flere af brandets mest populære Attack-modeller; perfekt for dig, som altid udfordrer dine personlige grænser.

 

Teknisk design med banebrydende detaljer

 

Rygsækkene i deuter Attack serien er designet med let og moderne SAS-Tec protector, samt et bæresystem specialdesignet til at kunne holde til hæsblæsende downhill. Hos CAMPZ.dk elsker vi taskernes små detaljer, der udgør en kæmpe forskel for både komfort og praktik. Smarte features, som den smarte hjelm-opbevaring, attachment til briller, samt smartphone holder, gør det nemt at have alt det vigtigste lige ved hånden. Det opdaterede rygstykke har integreret multishock beskyttelse, der ikke skal udskiftes efter fald og stød. Alle tasker fra deuter designet efter 2020 er lavet udelukkende med PFC-frie materialer, - selvfølgeligt med samme høje kvalitet som brandet er kendt for.

 

deuter Attack – Fremtidens beskyttelse

 

Vilde vandre- og cykelture, klatreture og andre adrenalinrige aktiviteter kræver, at sikkerheden er i orden. Attack serien er designet til at give dig optimal beskyttelse, der ikke tynger. De mindre modeller er perfekte til endurance-sport. Ryggens design giver ekstra beskyttelse mod skader, og de smarte detaljer gør rygsækkene utroligt nemme at bruge. Produktlinjen er skabt til alle. Attack – Slim Line (SL) er lavet til smallere og kortere overkroppe. SL-modellerne har en kortere ryg og aftagelig rygbeskytter. Til dig der er mellem 1,85 and 2 meter høj finder du Extra Long (EL) rygsække, der med det forlængede rygstykke, giver sublim vægtfordeling og komfort. Se de store udvalg af rygsække lige her hos CAMPZ.dk.