CAMPZ - Camping & outdoorshop
Spar op til 60 %1 i End of Season-udsalget
Dextro energy
Energi- og kosttilskud
Dextro Energy fremstiller produkter med dextrose - mere almindeligt kendt som glukose - der giver et hurtigt energiboost i løbet af træningen eller arbejdsdagen. Virksomheden er måske bedst kendt for sine druesukkertabletter, der giver et hurtigt og naturligt boost, men i dag tilbyder de også et stort udvalg af kosttilskud og sportsdrikke til at tage før, under og efter træningen.

Dextro Energy

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Giv dine performances et boost

Du kender med sikkerhed logoet med den gule pil og det røde firmanavn. Dextro Energy er det klassiske valg, når du har brug for druesukker. Hos CAMPZ finder du ikke blot tøj, sko og tilbehør, men sandelig også tilskud af forskellig slags. Dermed kan du bedre holde den kørende, når kroppen er på overarbejde. Det tyske mærke har siden 1927 forsynet et utal af atleter med druesukker. Det første produkt på markedet var pulver i terninger, som op til i dag stadig er blandt de mest anvendte boost-tilskud. Selv under de største sportsturneringer tilbage i 30’erne blev Dextro Energy anvendt. I dag samarbejder mærket med professionelle atleter, der i den grad har brug for at holde energiniveauet højt. Tabletterne er firmaets bestseller, men med årene er der kommet mange flere produkttyper til porteføljen i form af snackbarer, gels, pulver, drikke og flere andre ting. Så du selv kan tilpasse varerne til dine behov. Dextro Energy Smart ProteinHav tabletter eller en bar med i skole eller på job som en snack, og når du skal have et skud energi. Bland en mineraldrik i din drikkeflaske til cykelturen, eller prop nogle praktiske gels i dit løbebælte. Der er smagsvarianter, indpakningsdesigns og produkttyper for enhver smag.

Hurtig energi i næsten 100 år

Du kan mærke produkternes effektive virkning med det samme. Druesukker går direkte i blodet og hjælper dermed også kroppen med en hurtig kulhydratforsyning. Når hjernen bliver træt, har den brug for glukose, så du kan tænke klart og effektivt. Med Dextro Energy får du dog ikke kun druesukker. Mange af produkterne er også tilsat forskellige vitaminer, som eksempelvis B6 og C, der samtidig hjælper dit immunforsvar. Har du brug for at booste din udholdenhed – eksempelvis i forbindelse med løbesport – så er mærkets mange typer af drikke værd at overveje. De er tilsat vigtige mineraler, som kalium, magnesium og natrium, der blandt andet hjælper med at gøre dine muskler mere effektive. Dextro Energy er naturligvis også behjælpelig inden for fitness. Mærkets smagsfulde proteindrikke er uundværlige, når musklerne skal opbygges. Det samme gælder de sprøde barer med indhold som kakao, æggehvide og sirup. Der er dømt tilskud og opbygning til hver en aktivitet og performance, hvad enten det er i hverdagens stressede skema,eller til sport på et hvilket som helst niveau. Det tyske mærke har den nødvendige viden og erfaring og samarbejder desuden med atleter og videnskabsfolk, hvilket danner det perfekte grundlag for at fremstille givende boost-produkter.