Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Klar til nye udsigter - Hav udstyret klar til nye minder

DIDRIKSONS

134 Produkter
Jakke fra Didriksons 1913
DIDRIKSONS

DIDRIKSONS - Design og funktion i perfekt harmoni

I 1913 startede Julius og Hanna Didrikson en produktion med outdoortøj i Grundsund, Sverige. På den vestlige kyst hvor Sverige møder havet var der et konstant behov fra den lokale fiskerindustri og for løbende at kunne forbedre produkterne, var det nødvendigt at være tæt på brugerne. I dag udvikler DIDRIKSONS outdoortøj med fokus på både mode og høj funktionalitet til mænd, kvinder og børn.

Sorter efter
 
Side 1 af
3

Havets kulde og bølger som inspiration for funktionalitet og beskyttelse

Det er kutyme at have flere forskellige inddelinger i garderoben, som netop afspejler de forskellige sæsoner. Livet byder nemlig på fest, hverdag, ferie og fritidsaktiviteter, som hver især stiller forskellige krav til påklædningen. Svenske Didriksons 1913 er nærmest opvokset på havet sammen med robuste fiskere, der er vant til at drage ud i al slags vejr. Det betyder også, at man har en særlig forståelse for vejrets påvirkning i forhold til beklædning, hvilket netop ses i kollektionerne. Det er især overtøj, som har vundet indpas i sortimentet, for det er jakker i alle afskygninger, som kendetegner Didriksons 1913. Overtøj er nemlig det yderste lag, der skal kunne stå imod lidt af hvert, og derfor finder man masser af regnjakker og vinterjakker, der er sammensat ud fra helt faste principper, kombineret med nutidens innovative hjælpemidler. Først og fremmest er man fortaler for håndarbejde, som bidrager med noget autentisk, og som samtidig højner kvaliteten. Didriksons 1913 RobinDerudover gør man naturligvis brug af de tilgængelige redskaber, som blandt andet vandtætte membraner, forseglede søm, imprægnering og andre effektive løsninger, som hjælper med at gør de forskellige items beskyttende og modstandsdygtige.

Praktisk beklædning til folk i alle aldre

Hos Didriksons 1913 sørger man for at fylde din outdoor-garderobe op med multifunktionelle items, der både kan bruges til hverdag samt til mere sportslige ture og aktiviteter. Udover de mange typer af overtøj, så byder mærket også på masser af andre lignende beklædningsgenstande i form af fleecejakker, regnbukser, termodragter, lange underbukser, T-shirts med mere. Alt er designet i samme røde tråd, der kobler funktionalitet sammen med tidens modetendenser, hvilket ses på den brede farvepalet. Kollektionerne fra Didriksons 1913 bugner ganske enkelt med lækkert outdoor-tøj, som gør det muligt at nyde udendørslivet uden at skulle tænke på vejret, eller om man nu rammer en vandpyt eller lignende. Det er tøj, som er skabt til at modstå de forskellige elementer. Så det er bare frem med fiskestangen, gummistøvlerne, cyklen, bolden, svampekurven eller alt mulig andet. De forskellige items kan også kombineres og sammensættes på kryds og tværs, så man er klædt på til årstiden. Det er lige fra det inderste lag med lange underbukser og en merinouldundertrøje og videre ud til funktionstrøje, fleecejakke, vandrebukser og vinter- eller regnjakke. Dermed er der lagt op til komfort og funktionalitet takket være mere end 100 års erfaring fra et stærkt svensk mærke, der sender dig beskyttet og komfortabelt klædt på i alle vejrtyper.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!