Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Didriksons 1913

(49 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Jakke fra Didriksons 1913
Didriksons 1913

Didriksons 1913 - Design og funktion i perfekt harmoni

I 1913 startede Julius og Hanna Didrikson en produktion med outdoortøj i Grundsund, Sverige. På den vestlige kyst hvor Sverige møder havet var der et konstant behov fra den lokale fiskerindustri og for løbende at kunne forbedre produkterne, var det nødvendigt at være tæt på brugerne. I dag udvikler Didriksons 1913 outdoortøj med fokus på både mode og høj funktionalitet til mænd, kvinder og børn.

SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Didriksons 1913 - fra fiskeri til familieliv

Tøjmærket Didriksons 1913 blev grundlagt i Grundsund på den svenske vestkyst i 1913. Oprindeligt specialiserede virksomheden sig i, at fremstille oilskinsjakker til egnens mange fiskere, der havde brug for slidstærkt og vandtæt overtøj til de stormfulde dage til søs. I løbet af de sidste 100 år har både teknologi, samfundsudvikling og modetendenser bidraget til, at Didriksons 1913 er overgået til, at udvikle kollektioner, der både imødekommer familiens hverdagsbehov og giver dig optimal beskyttelse på friluftsferien. Didriksons 1913 NokosiSom en hyldest til virksomhedens oprindelige produkter fremstiller Didriksons 1913 dog fortsat overtøj inspireret af deres oprindelige designs, men af moderne, højteknologiske materialer, der lever op til nutidens høje standarder til komfort og holdbarhed.

Aldrig mere våd og kold

En aktiv ferie indebærer, at du skal være ude i al slags vejr. Muligheden for at suge til sig af den friske luft og de enestående naturomgivelser er det, der gør denne ferieform så vidunderlig. Derfor er der ikke noget så ærgerligt som at få oplevelsen ødelagt, fordi du fryser og bliver våd. I sidste ende risikerer du, at tilbringe resten af ferien i sengen med en ordentlig forkølelse. Overtøj fra Didriksons 1913 er den bedste måde at sikre dig, at du får det fulde udbytte af ferien. De slidstærke og højteknologiske materialer er 100% vind- og vandtætte.

Overtøj til ferien og hverdagen

På CAMPZ.dk har vi udvalgt en lang række forskellige jakker, flyverdragter og overtræksbukser fra Didriksons 1913. Alle vores produkter er udvalgt ud fra vores høje kvalitetskrav, så de garanterer ultimativ komfort på den aktive ferie. Samtidig synes vi på CAMPZ.dk, at godt overtøj skal kunne bruges året rundt, ikke kun til udvalgte formål. Didriksons 1913s designs er både moderigtige og klassiske, så de kan anvendes hver eneste dag, uden at du bliver træt af dem. Vi har modeller til både herrer, damer og børn. Se vores mest populære modeller her:
  • Theron Overalls Børn Overall blå
  • Melker Regnjakke Herrer oliven
  • Ronja Regnjakke Damer blå


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling