CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Tøj fra DIRECTALPINE
DIRECTALPINE - Teknisk outdoortøj
DIRECTALPINE er et tjekkisk familieselskab fra 1997, der producerer kvalitetstøj, der er pålideligt og giver dig det ekstra på turen - både energimæssigt og oplevlsesmæssigt.

Directalpine

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Pålideligt outdoortøj fra Directalpine

Når kroppen er i bevægelse, skal der noget specialtøj til for at opretholde komfort og fleksibilitet. Særligt når den er i bevægelse under sport eller andre krævende discipliner, har man behov for åndbarhed, fri bevægelighed og komfort. Det er noget, som tjekkiske Diretalpine leverer flere gange om året i form af deres attraktive kollektioner med outdoortøj. Det er især klatring, der er ejernes store passion, hvilket også smitter af på tilgangen til designprocesserne. Man finder nemlig masser af klatretøj, men også outdoortøj generelt, som kan bruges til alle mulige former for udendørsaktiviteter. Det er noget, som man ofte har brug for, hvad enten man lever et aktivt liv eller ej. Folk, der er vilde med at klatre, kan nemlig bruge tøjet specifikt til det, mens alle mulige andre får glæde af kollektionerne til hverdagsbrug, hvad enten det er daglige vandreture, eller hvad man nu ellers foretager sig i naturen eller byen. Directalpine er et lille familieforetagende, som har fuld kontrol over design- og produktionsprocesserne, hvilket sikrer et mærke med autenticitet og tillid. Directalpine GuideDet er kvalitet på kvalitet, så man får glæde af tøj og tilbehør i mange sæsoner fremover, hvilket stemmer overens med mærkets filosofi om genbrug i stedet for en smid-væk-kultur.

Et aktivt udendørsliv med det rette tøj og tilbehør

Der er mange fordele ved at bære noget tøj eller tilbehør fra Directalpine. Alt er nemlig designet i lette materialer, så man ikke skal slæbe sig afsted med unødvendige ekstra kilo på kroppen. Samtidig gøres der brug af effektive virkemidler, så tøjet både holder tæt, tørt og isolerer. Her er noget til alle sæsonerne, hvad enten det er fleksible bukser, der kan lynes op og laves om til shorts, forede vinterbukser, funktions T-shirts, hardshelljakker med regntætte overflader, dunskørt i varme og smarte designs eller alt mulig andet. Hos Directalpine er man vant til at klatre opad på stejle klipper, skråninger og bjerge i al slags vejr, men mærket lader dig også blive nede på jorden, hvis du mere er til vandreture, trekking og lignende. Svedabsorbering, åndbarhed, elastiske materialer samt fuld beskyttelse mod vind, vand eller sol er nogle af de essentielle ting, som kollektionerne fra dette tjekkiske mærke er garant for. Man er nemlig vant til at færdes ude hele året rundt, hvad enten det er i forbindelse med alpin klatring eller sommerture i bar overkrop. Man forstår alle kontraster og behov i de skiftende sæsoner – ligesom vi gør det her på CAMPZ.