Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Dolfin

15 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Hop i bølgen blå med lækkert badetøj fra Dolfin

Tilsæt dine aktive udfoldelser i pool eller hav et par unikke fornemmelser med kollektionen af badetøj fra Dolfin og CAMPZ. De præstationsdygtige dele bygger på 80 års erfaring fra branchen og et udbredt kendskab til arbejdet med badetøjsmaterialer. Det betyder moderigtige og funktionelle dele, der støtter op om din sport og sørger for, at du kontinuerligt kan forbedre dine præstationer i vandet.

Unikt badetøj der er professionelle værdigt

Dolfin er et brand fra Pennsylvania med dybe rødder i amerikansk kultur og historie. I begyndelsen af 1940’erne leverede virksomheden faldskærme til det amerikanske luftvåben. Slutningen af Anden Verdenskrig betød en omlægning af produktionen. Fokus blev flyttet over på fremstillingen af lingeri og badetøj, som fortsat byggede på brandets store kendskab til arbejdet med materialer som nylon og silke.Dolfin Print Keyhole Det ændrede fokus blev starten på en skelsættende kollektion af badetøj til elitesvømmere, som kom på gaden i slutningen af 1950’erne. Siden virksomhedens unge år er der sket meget, men Dolfin fortsætter den dag i dag med at bevare sit fokus på produktionen af sublimt badetøj, der er professionelle svømmere værdigt. Når du trækker i mærkets badetøj fra CAMPZ, er du således sikker på at modtage dele i super kvalitet, der bakker op om dine ambitioner og hjælper dig i mål med dine drømme.

Sublim pasform og unikke designs til piger og kvinder

Dolfin badetøj til kvinder er lavet med en unik tilgang til pasform og kvalitet. Det betyder en afgørende forståelse for din unikke anatomi og former. Pasformen er i top og fuldendes af elastisk stof og atletiske snit. Spring i bølgen blå iført en farverig og mønstret badedragt i et moderigtigt design eller indtag stranden iklædt en ensfarvet bikini over- eller underdel, som kan kombineres med langt de fleste dele og hurtigt blive garderobens uundværlige del. Mulighederne er uendelige med Dolfin og CAMPZ.

Et trendy udtryk og sikkert fit til drenge og herrer

Det er langt fra kun den kvindelige del af befolkningen, som skal forkæles. Dolfin har nemlig fremstillet en stribe trendy svømmeshorts til drenge og herrer. Her har du mulighed for at krybe i alt fra en kort til en lang model. Uanset længden på dine shorts, kan du vide dig sikker på, at de flotte farver og designs følger med. Det samme gør det klorresistente stof og sikre fit. De mange shorts fra mærket smyger sig til din krop, så du frit kan bevæge dig og bevare farten i vandet.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!