CAMPZ - Camping & outdoorshop
Nyd dine efterårsløbeture

Dolfin

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

Størrelse

  • M

Farve

  • lyserød

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Dolfin Solid Bikinitrusser Damer, pink
Dolfin Solid Bikinitrusser Damer, pink pink
Dolfin
Solid Bikinitrusser Damer, pink
Vejl. udsalgspris 219 DKK 129 DKK
  • Versioner: M
- 41 %

Hop i bølgen blå med lækkert badetøj fra Dolfin

Tilsæt dine aktive udfoldelser i pool eller hav et par unikke fornemmelser med kollektionen af badetøj fra Dolfin og CAMPZ. De præstationsdygtige dele bygger på 80 års erfaring fra branchen og et udbredt kendskab til arbejdet med badetøjsmaterialer. Det betyder moderigtige og funktionelle dele, der støtter op om din sport og sørger for, at du kontinuerligt kan forbedre dine præstationer i vandet.

Unikt badetøj der er professionelle værdigt

Dolfin er et brand fra Pennsylvania med dybe rødder i amerikansk kultur og historie. I begyndelsen af 1940’erne leverede virksomheden faldskærme til det amerikanske luftvåben. Slutningen af Anden Verdenskrig betød en omlægning af produktionen. Fokus blev flyttet over på fremstillingen af lingeri og badetøj, som fortsat byggede på brandets store kendskab til arbejdet med materialer som nylon og silke.Dolfin Print Keyhole Det ændrede fokus blev starten på en skelsættende kollektion af badetøj til elitesvømmere, som kom på gaden i slutningen af 1950’erne. Siden virksomhedens unge år er der sket meget, men Dolfin fortsætter den dag i dag med at bevare sit fokus på produktionen af sublimt badetøj, der er professionelle svømmere værdigt. Når du trækker i mærkets badetøj fra CAMPZ, er du således sikker på at modtage dele i super kvalitet, der bakker op om dine ambitioner og hjælper dig i mål med dine drømme.

Sublim pasform og unikke designs til piger og kvinder

Dolfin badetøj til kvinder er lavet med en unik tilgang til pasform og kvalitet. Det betyder en afgørende forståelse for din unikke anatomi og former. Pasformen er i top og fuldendes af elastisk stof og atletiske snit. Spring i bølgen blå iført en farverig og mønstret badedragt i et moderigtigt design eller indtag stranden iklædt en ensfarvet bikini over- eller underdel, som kan kombineres med langt de fleste dele og hurtigt blive garderobens uundværlige del. Mulighederne er uendelige med Dolfin og CAMPZ.

Et trendy udtryk og sikkert fit til drenge og herrer

Det er langt fra kun den kvindelige del af befolkningen, som skal forkæles. Dolfin har nemlig fremstillet en stribe trendy svømmeshorts til drenge og herrer. Her har du mulighed for at krybe i alt fra en kort til en lang model. Uanset længden på dine shorts, kan du vide dig sikker på, at de flotte farver og designs følger med. Det samme gør det klorresistente stof og sikre fit. De mange shorts fra mærket smyger sig til din krop, så du frit kan bevæge dig og bevare farten i vandet.