Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Dometic

7 Produkter
Pris i kr.
Sorter efter
Side 1 af
1

Gode, Skandinaviske rødder

Dometic har sine rødder tilbage i det hæderkronede svenske Electrolux, og dermed rødder, der kan spores helt tilbage til verdens første køleskab. I dag er man en selvstændig virksomhed og man har, så at sige, også klippet navlestrengen. Dermed fremstiller man kølebokse, du kan have med på længere ture, til lands eller til søs. Ergo er det perfekte produkter for os her på CAMPZ. Dometic Cool-Ice WCI 22Perfekt til både familieture og mere luksuriøse overlevelsesture, hvor frisk mad og kolde drikkevarer aldrig må være for langt væk.

Tag is med på teltweekend med disse produkter

Køleboksene her er skabt til at være ekstremt effektive og de er resultatet af lang tids udvikling. Tager du dem med på fisketur, kan de være perfekte til at holde mad og drikke kolde i, og derefter holde fangsten frisk og nedkølet. Der findes sågar hynder, så du kan udnytte dem som en behagelig siddeplads også. På telttur kan mad og drikke holdes koldt, samtidig med at du kan bruge Dometic køleboksen som et praktisk bord.

Fra teltweekend med familien til den store skoleudflugt

Køleboksene fra Dometic fås i forskellige udformninger og størrelser, så du både kan finde en, der passer til den hyggelige familieweekend, eller til en klasse- eller spejdertur i naturen. Den kan holde frosne varer frosne overraskende længe, ligesom den kan holde varer, som behøver kølige temperaturer, forsvarligt nedkølet gennem flere dage, selvfølgelig afhængigt af, hvordan du har pakket boksen, hvilke køleelementer du har benyttet og naturligvis vejret. Forsøg naturligvis også at begrænse tiden du har køleboksen åben, som med alle andre kølebokse.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!