CAMPZ - Camping & outdoorshop
Summer Sale – op til 70 % rabat1
Douchebags
Douchebags – Rygsække med et ekstra touch
Douchebags har sine rødder i actionsport-miljøet. I dag har brandet etableret sig verden over og har vundet adskillige prestigefyldte priser for design og funktionalitet. Douchebags forener urban og aktiv livsstil og tilbyder det perfekte udstyr til dem, der søger store og små eventyr.

Douchebags

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Douchebags The Petite Minirygsæk, sort
Douchebags The Petite Minirygsæk, sort sort
Douchebags
The Petite Minirygsæk, sort
Vejl. udsalgspris 1.849 DKK 1.139 DKK
gratis forsendelse
- 38 %

Bedre rejser med smartere rejsetasker

Man kan se på mærket Douchebags, at det manglede på markedet. Den første rejsetaske blev nemlig lanceret i 2012, og i dag er efterspørgslen så stor, at man også har mulighed for at tilbyde mange forskellige typer af tasker. Det hele startede i 2009 med et møde mellem en perfekt kombination af aktører. Den svenske skiløber Jon Olsson og den norske produktdesigner Truls Brataas rendte ind i hinanden og tak for det, for det har betydet et frugtbart samarbejde. De har hver deres faglighed på plads og samtidig har de skiløb som fælles hobby. Derfor var det også helt naturligt, at mærkets første taske nogensinde skulle være en skitaske. Så hvis du står og skal på skiferie i uge 7 eller på andre tidspunkter af året, så kommer Douchebags dig til undsætning. Du finder naturligvis den klassiske bestseller "The Douchebag" hos CAMPZ, så du kan komme godt afsted på skitur, nyde dit ophold samt komme godt hjem igen med alle pakkenellikerne. Du får nemlig en skitaske, som er dejlig nem at komme omkring med, hvilket er essentielt, da ski er lange og upraktiske at transportere. Kvalitetsmaterialer hele vejen igennem sikrer lang holdbarhed og sikker transport. Douchebags The BackpackMan anvender en såkaldt Rib Cage Technology, hvor tasken er forsynet med et slags beskyttende skelet med vægge. Derudover kan du glæde dig over en 3-trins-funktion, som gør det muligt at pakke tasken i niveauer på strukturel vis.

Din nye rejsemakker fra Douchebags

Skitaskerne fylder meget i sortimentet fra Douchebags. Det er nemlig signaturproduktet, der med sine kraftfulde hjul, letvægtsmaterialer og optimale ruminddeling gør det til en fornøjelse at have egne ski, skihjelm, skistøvler og skitøj med på ferie. Det er ikke altid man kan nøjes med en skitaske, selvom det meste kan være i den. Normalt vil den ligge i bagagerummet på en bus eller blive overgivet til check-in i lufthavnen. Derfor har man også brug for mindre oppakning i form af en rygsæk, som Douchebags også er mestre i at designe. Her er stilen ligeledes funktionel med fokus på letvægtsmaterialer, mange opbevaringsmuligheder samt komfort. Derudover bærer designstilen præg af klassiske og tidløse skandinaviske linjer i både former og farver. Rygsækkene kan bruges med hofterem og brystrem, hvis du har brug for at medbringe tungere kameraudstyr eksempelvis, men er også ideelle som hverdagstasker. Trolleys og rejsetasker i forskellige størrelser og designs er også tilgængelige i udvalget. Alt er gennemsyret af gedigne kvalitetsmaterialer, hvilket ses ved første øjekast. Det gælder alt fra overflader og hanke til lynlåse, hjul og lommer. Det er nordisk håndværk, når det er bedst, så glæd dig til rejser med den optimale oppakning!