Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

DUER

25 Produkter
Kategorier
DUER fra A-Z
  1. Bukser
  2. Fritidsbukser
  3. Shorts
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Duer
DUER

DUER – Denim for the Adventurous

DUER blev grundlagt i 2013 og har sat sig for at bygge bro mellem mode og funktionelt tøj. Her så det nystartede firme en chance for at skabe målrettet mode, som ikke eksisterede på markedet hidtil. Siden da har DUER inspireret professionelle atleter, pendlere og alle eventyrere i mellem.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

DUER er aktiv og trendsættende beklædning

Din beklædning er alfa og omega, når vi taler gode, uforglemmelige oplevelser i naturen. Med CAMPZ og DUER er du godt stillet, når du er på udkig efter funktionelt tøj, der øger din performance. Som et ekstra plus får du beklædningsdele, der harmonerer med tidens vigtige modetendenser. Det betyder tøj, der fragter dig fra naturen til bybilledet uden større anstrengelser.

Mode, funktion og holdbarhed kombineret i en række beklædningsdele

DUER kombinerer mode og funktion i en symfoni af kvalitetsbevidst beklædning, der egner sig til et aktivt udendørsliv. Gary Lenett og Abid Hafeez er mændene bag det anerkendte brand, der har eksisteret siden 2013. Samtlige af mærkets produkter er testet til det yderste for at sikre sig, at de lever op til en række skelsættende standarder vedrørende funktionalitet og ydeevne under intense bevægelser. Det betyder nye klæder til garderoben, der går i et med dine aktive udfoldelser og øger din performance under blandt andet cykling og vandring. Målet er at skabe tøj, du har glæde af længe. Netop holdbarhed er en del af den grønne mission og ønsket om at reducere forbruget af jordens knappe ressoucer. DUER No SweatVia DUER og CAMPZ kan du tage aktiv del i de grønne initiativer og bidrage til at skabe en bedre verden.

Skarpe funktionelle detaljer der forbedrer dine oplevelser i naturen

CAMPZ tilbyder dig blandt andet et stort sortiment af modebevidste og funktionelle bukser og shorts fra dygtige DUER. Ud over et skarpt og sporty look får du højteknologiske funktioner, når du handler tøj fra brandet. Det innovative og åndbare stof leder sveden væk fra huden, så du forbliver tør, når du øger aktivitetsniveauet og kaster dig ud i nye udfordringer under åben himmel. Det bløde stof smyger sig om dine ben og efterlader dig med en optimal pasform. Samtidig får du strækbart materiale, der dyrker din mobilitet og fleksibeliltet. Intet der hæmmer, når du er i fuld færd med at bestige stejle klipper og skråninger. Intet der generer, når du vil tilbagelægge og overvinde lange distancer i cykelsadlen. Regn og blæst er ej heller en hindring med de vejrbeskyttende lag. Det funktionelle aspekt er atter i fokus. Fra naturen og det funktionelle til byen og det modebevidste. Dette tøj fragter dig gennem et varierende landskab og kan grundet det strømlinede design og farvevalg sagtens bruges til en livlig aften ude. Kombiner med andre af garderobens dele, og du er klar til at indtage både naturen og bybilledet.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!