CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Dynafit 24/7
I bjergene eller i byen er en aktiv livsstil det vigtigste for 24/7-forbrugeren.For at opfylde denne befolkningsgruppes SpeedUp Lifestyle fuldt ud har vi kombineret et stilfuldt look med detaljer om ydeevne i vores 24/7-kollektion. Med Dynafitsurban produktlinje får du nu den nødvendige bevægelsesfrihed, lugtresistens og åndbarhed til hverdagen. Urban. Tech. Light.

Dynafit 24/7

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Tøj til atleter lavet af atleter

Dynafit er et brand, som er udsprunget af virksomheden Humanic, der i 1950 startede med at producere skistøvler.Dynafit 24/7 Artist Series Skistøvlerne er gennem tiden blev båret af flere olympiske mestre, hvilket i høj grad er skyld i deres popularitet. I dag udvikler og producerer Dynafit udstyr og tøj til skiløbere og bjergatleter, og du kan kende brandet på deres kendte logo, som forestiller en sneleopard. Brandet er, som de selv pointerer, et mærke, som sælger tøj og udstyr fremstillet af atleter for atleter. Dette gælder naturligvis også deres tøjserie Dynafit 24/7, som du finder lige her på CAMPZ.dk.

Kvalitetstøj til personer med en aktiv livsstil

Dynafit er kendt for sine kvalitetsprodukter, som fortrinsvist bliver produceret i Europa. Dynafit 24/7 er ingen undtagelse. Serien af lækkert kvalitetstøj er målrettet personer med en aktiv livsstil. Personer som gerne vil have bevægelsesfrihed både i hverdagen og når de løber eller står på ski. Tøjkollektionen, som du finder hos CAMPZ.dk, består af T-shirts, lange fritidsbukser og toppe, som kombinerer et lækkert og stilfuldt udtryk med samme åndbarhed og lugtresistens som brandets øvrige træningstøj. Tøjet kan bruges i lag, når du løber eller vandrer i bjergene, hvor det kan være nødvendigt at tage et lag af eller på, når vejret skifter. Men det lækre design gør tøjet mindst lige så ideelt for dig, der gerne vil bevare en casual og afslappet stil, når du færdes i byen eller på anden måde slapper af.

Tøj til dig med bjerge i blodet

Dynafit 24/7 er for dig, der har bjerge i blodet, hvad enten du løber, cykler eller klatrer, og gerne vil give udtryk for det gennem din tøjstil. Serien består blandt andet af lækre T-shirts i bomuld med fede prints og kunstfiberbukser med jeanslook men med samme funktionelle egenskaber, som Dynafits øvrige sportstøj. Du finder også smarte tanktoppe i farverige varianter og tætsiddende hættetrøjer i hurtigttørrende tekstiler med et urbant look. Find kollektionen, som er til både herrer og damer, lige her hos CAMPZ.dk.