CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Dynafit DNA
Ski- og bjergbestigere bestiger bjerge med betagende hastigheder. Derefter tager det kun få sekunder at skifte, og så er skindet af, og de styrer ned ad bjerget med de højeste hastigheder. Uanset om det drejer sig om træning eller om et løb for ski-alpinister, er det altid løbet mod uret, der er i forgrunden. 1 000 meters højde på under 40 minutter er ikke en sjældenhed. Løbere lægger særlig vægt på udstyrets forhold mellem ydeevne og vægt. Og netop dette er fokus i DynafitRace-kollektionen. Minimal vægt, maksimal ydeevne - Speed Up.

Dynafit DNA

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Letvægtstøj i åndbare materialer

Det er vigtigt at kunne holde sig tør og varm, når man er aktiv i mange timer af gangen. Det gælder både for skiløbere og for trailløbere.Dynafit DNA SS Hos CAMPZ.dk finder du Dynafit DNA, som er en serie af tøj, der er særligt udviklet til ski- og ultraløbere.

Fra skistøvler til trailrunning

Dynafit er en virksomhed, som opstod i 1950’erne. Dog hed den dengang Humantic. Virksomheden med den kendte sneleopard i sit logo udvikler og producerer sportsudstyr og sportstøj til skiløbere, bjergløbere og andre aktive sportsudøvere. Dynafit startede med at producere skistøvler, og i dag er virksomheden en markedsfører i branchen. Det der kendetegner Dynafit, som stadig er pioner indenfor tøj til skiløb og trailrunning, er, at deres produkter stort set kun produceres i Europa. I dag laver Dynafit tøj til både vintersport og også til sommerbrug som for eksempel til trailrunning. Du finder et stort udvalg af tøj fra Dynafit og heriblandt Dynafit DNA hos CAMPZ.dk.

Dynafit DNA er kvalitetstøj til både sommer og vinterbrug

Dynafit DNA er en serie af sportstøj, som favner både skiløbere, trailløbere og andre aktive sportsudøvere. Serien, der består af blandt andet heldragter, shorts, tanktops og handsker, som du finder hos CAMPZ.dk, har det tilfælles, at de alle sammen består af elastiske stretch-materialer, som er åndbare og følger din krops bevægelser, når du løber offpiste eller løber trail i bjergene. I DNA-kollektionen finder du bukser, som er særligt beregnet til vintersport og er vind- og vandafvisende. De kan med fordel udgøre det ydre lag i din beklædning. Tøjserien består også af tøj, der er tænkt som mellemlag eller termolag. Det er for eksempel DNA 2 Racedragt, som er en heldragt med hoodie. Den anden del af DNA-serien er DNA trail, som er en række produkter udviklet til den kvalitetsbevidste og seriøse trail- eller ultraløber. Serien indeholder både shorts, T-shirts, tanktops og nederdele i hurtigttørrende letvægtsmaterialer.