CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Dynafit Transalper
Udviklingen af bjergsport, en kategori mellem bjergløb og bjergbestigning. Sportslige bjergbestigere bestiger tinder dynamisk, let og hurtigt.Uanset om bjergene er højere end 3.000 meter, adskillige tinder på én dag eller mange dages overskridelser, er det, der kræves i første rækkefølge, alsidighed, hurtighed og smidighed. Konstant skiftende forhold og varieret alpint terræn giver særlige udfordringer til udstyret. Der er brug for letvægtsprodukter, der er minimale i størrelse, men maksimale i ydeevne, samt multifunktionalitet, der giver sportsudøverne den bedste beskyttelse. Kort sagt, produkter, der kombinerer lav vægt, komfort og alsidighed.

Dynafit Transalper

2 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 2

Størrelse

  • L

Skostørrelse

  • 40
  • 41

Farve

  • orange
  • rød
  • blå

Bæredygtighedscertifikater

  • bluesign APPROVED 1

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Dynafit Transalper Hybrid Shorts Damer, rød
Dynafit Transalper Hybrid Shorts Damer, rød rød
Dynafit
Transalper Hybrid Shorts Damer, rød
Vejl. udsalgspris 519 DKK 209 DKK
  • Versioner: L
- 59 %
UDSALG
Dynafit Transalper Sko Damer, blå/orange
Dynafit Transalper Sko Damer, blå/orange blå/orange
Dynafit
Transalper Sko Damer, blå/orange
Vejl. udsalgspris 1.219 DKK 489 DKK
  • Versioner: UK 7 | EU 40,5
- 59 %
UDSALG

Dynafit Transalper til det aktive bjergliv

Dynafit har rødder tilbage til 1950 med Humanic skistøvler. Men fra 1973 er det virkeligt gået hurtigt, efter den legendariske skiløber Franz Klammer vandt et løb i Dynafit støvler. Skistøvlerne har været centrum i produktudviklingen gennem årtier, men i nyere tid har fokus været på en lang række andre produkter og tilbehør til bjergaktiviteter. Virksomheden har været gennem opkøb og sammenlægninger, og det betyder, der er kommet ny ekspertise og nye områder til at supplere dem, man allerede arbejdede med.Dynafit Transalper Således kan du hos CAMPZ.dk købe al din udrustning fra et og samme brand, så du ved, det hele passer optimalt sammen.

Specielle strabadser kræver specialiseret udrustning

Dynafit Transalper er udviklet specielt til de strabadser, som eksempelvis bjergsport kræver. Som en slags krydsning mellem bjergløb og bjergbestigning er dette en disciplin, som stiller store krav til både dig og den udrustning, du benytter. CAMPZ.dk stiller store krav, så du får det, du fortjener. Det handler om praktisk tøj, der er behageligt, åndbart og enkelt at bevæge sig i, samtidig med det giver dig både støtte og beskyttelse de rette steder. Med produkterne her kan du beskytte din krop og din kropsvarme fra top til tå, og du kan få rygsække til opbevaring af skiftetøj, mad og drikke samt anden nødvendig udrustning, der også typisk er at finde i sortimentet. Det er alt sammen udviklet og produceret efter de højeste krav og standarder. Det ender med produkter, du kan have tillid til. Du kan sætte din lid til, at du både kan holde varmen, og at de leder fugt væk fra kroppen og sørger for den ventilation, kroppen har brug for, selv når det er koldt.

Specialudviklet af folk med rette viden og passion

Med udvikling og produktion i Alpernes skygge har man mange medarbejdere, som selv benytter bjergene i deres fritid og har erfaring med mange af de aktiviteter, der fremstilles udrustning til. Dermed kender de også de forhold og krav, som stilles i bjergene og har mulighed for at tilpasse eller påvirke tilpasning af produkterne. Dynafit Transalper er fremstillet til at have en god pasform og minimal vægt, således det også er enkelt at have ekstra skiftetøj med til de længere ture, eller hvis uheldet er ude. Trods at jakkerne for eksempel er vindafvisende, sikrer de fortsat ventilation af din krop og medvirker til at regulere kropstemperaturen, så den ligger inden for rimelige niveauer. Stræk omkring åbningerne sikrer vindtætheden og medvirker til at beskytte din krop og hud mod elementernes rasen. Det samme gør sig gældende ved tilsvarende vindtætte benklæder. Det her er tøj, du kan stole på, som de øvrige produkter vi har udvalgt her på CAMPZ.dk.