Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Eagle Creek 121 Produkter

Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Taske fra Eagle Creek
Eagle Creek

Eagle Creek - på farten med holdbar bagage

Uanset om der er tale om en dagstur, ferie eller en adventure tur til Mount Everest, så tilbyder Eagle Creek løsninger i form af enhver slags bagage. De veldesignede og robuste bagagesystemer fra den amerikanske producent imponerer med deres upåklagelige håndværk. Da de er lavet af holdbare materialer har produkterne en lang levetid. Eagle Creek sælger også tilbehør, der matcher deres tasker og rygsække

Sorter efter
 
Side 1 af
3

Tasker og rygsække til alle ture fra Eagle Creek

Når man begiver sig ud på eventyr i naturen, støder man på ting, man ikke lige havde ventet. Måske en klar kilde, måske en ørn.

Eksklusiv bagageopbevaring til alle ture

På amerikansk hedderen ørn ”eagle” og en kilde ”creek”. Kombinerer man de to ord, får man Eagle Creek. Og man får et varemærke, som producerer tasker, rygsække og andre former for bagage. Og de har faktisk både ting til den rå vildmark og til forretningsrejsen til enmetropol.
Firmaet Eagle Creek blev født i 1975 i San Jacinto bjergene i det sydlige Californien. Eagle Creek DeviateHer drev Steve og Nona Barker en lille forretning, de kaldte Mountain People, hvor de solgte fritidsudstyr fra forskellige producenter. San Jacinto bjergene er perfekt natur og klima for trekking, bjergbestigning, mountainbiking, kiteflying og lignende udfordrende friluftsaktiviteter. Samtidig er der her en biflod til Colorado River – San Diego Aquaduct, som også byder på vandaktiviter som kano- og kajakroning, river rafting, fiskeri, almindelig badning med mere. Så butikken, som Steve og Nona Barker drev, blev flittigt besøgt af kunder, som havde brug for udstyr til deres eventyr. Men de to butiksejere ville mere end bare sælge andres produkter, de ville lave deres egne. Så derfor besluttede de i 1975 at bruge al deres energi på at udvikle og deres eget oppakningsudstyr, og startede op i en 1.400 kvadratmeter lagerbygning på Solana Beach, Californien. Navnet Eagle Creek var naturligvis inspireret af deres hjemegn. Lige siden starten har innovation, holdbarhed og håndværk været drivkraften i deres arbejde. I starten var deres primære produkter rygsække, backpacks og lignende til trekking og bjergbestigning, men sortimentet voksede støt. Håndtasker, dagtasker, trolleyer og lignende kom til. Hos Eagle Creek designere havde man, og har stadig, en filosofi om, at rejsebagage skal organiseres bedst muligt, og det skal veje og fylde mindst muligt. Derfor opfandt de deres såkaldte Pack-itTMsystem, som de patenterede. Systemet går groft sagt ud på, at al bagage skal passe sammen, for eksempel så mindre bagagedele pakkes i mindre tasker, som så igen passer ind i nogle lidt større tasker etc. – og i sidste ende passer det hele ind i kufferten, rejsetasken eller rygsækken. Enkelt og kompakt.

Både til naturen og storbyen

Men det er jo i virkeligheden et pakkeprincip, som ikke kun gælder backpackere og bjergvandrere. Eagle Creek Pack-It SpecterAlle, der rejser, vil vel helst have en så kompakt og let bagage som muligt, og netop derfor kom også trolleyer og kufferter til udvalget fra Eagle Creek. I elegant design, så man uden videre kan tjekke ind på et finere hotel, uden at nogen ser skævt til ens bagage. Og det hele findes i nærmest alle tænkelige størrelser, så man kan vælge passende bagage i forhold til turens længde og hvor meget tøj, man behøver have med. Derfor kan Eagle Creek i dag tilbyde en fuld vifte af rejseløsninger, og firmaet kan klæde alle på til enhver oplevelse. Ud over tasker og lignende omfatter kollektionen i dag stort set alt, man har brug for, når man rejser: Puder, rejsetæpper, pengebælter, punge til at bære om halsen, rejsehåndklæder i alle størrelser, ørepropper, øjenmasker og meget mere. Det er Eagle Creek overbevisning, at rejser ændrer os til det bedre. Fordi vi møder nye kulturer og mennesker og oplever hidtil ukendt skønhed. Eagle Creek rejsegrej gør os i stand til at møde nye udfordringer og mål sikkert og veludstyret. En lang række af Eagle Creek produkter kan købes i netbutikker som CAMPZ.dk. Der er fuld retur- eller ombytningsret, hvis rygsækken eller andet Eagle Creek udstyr ikke passer præcist. Tag en tur rundt i CAMPZ.dk og find din fortrukne rejsebagage.
  • Trolley
  • Rejsetaske
  • Kompakt toilettaske


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!