CAMPZ - Camping & outdoorshop
Wow-tilbud til en sommer fuld af eventyr

Eagle Creek Expanse

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Eagle Creek Expanse Convertible International Rejsetasker, grå
Eagle Creek Expanse Convertible International Rejsetasker, grå grå
Eagle Creek
Expanse Convertible International Rejsetasker, grå
RRP 1.259 DKK 1.220,99 DKK
gratis forsendelse

Eagle Creek Expanse gør rejseliv til en sand fornøjelse

Fra de kortere weekendture til de længerevarende ferier. CAMPZ og Eagle Creek Expanse er med dig over alt og tilfredsstiller alle dine pakkebehov. Rejseliv gøres til en sand fornøjelse med denne kollektion af flotte og funktionelle rejsetasker designet af en af branchens erfarne producenter. Eagle Creek Expanse Wheeled International Carry-OnAldrig har det været lettere og mere tiltalende at tage turen ud i det ukendte og opdage nye sider af verden.

Opdag verden med det erfarne brand

Siden 1975 har amerikanske Eagle Creek opfordret os til at opdage verden og dens mange vidundere. Det har virksomheden gjort i form af deres store sortiment af lækre og funktionelle rejsetasker, som spiller på alle tangenter. Eagle Creek Expanse er en af de nyeste serier af rummelige rejsetasker fra den erfarne virksomhed. Disse rejsetasker lader dig træde ud af din komfortzone og opdage nye fantastiske destinationer, alt imens du tager de vigtige sager og deraf trygheden med dig. Hos CAMPZ har vi indhentet en række modeller fra serien, så du har rigeligt at vælge iblandt, når du er på udkig efter ny trofast følgesvend til dine rejser.

Alt hvad du har brug for i en taske

Modellerne er talrige i serien Eagle Creek Expanse. Alt fra de store pakkebehov til de mindre bliver tilfredsstillet i denne serie af rejsetasker fra CAMPZ. Langt de fleste modeller er lavet med hjul og justerbare greb, så du slipper for at skulle bære rundt på din tunge bagage. Et robust ydre beskytter taskens indhold, mens en stor mængde rum gør det ligetil at holde dig organiseret. Nu er det slut med at skulle bruge unødig tid på at lede efter dine medbragte sager. Pak de større dele i det store hovedrum, mens rummene foran egner sig til mindre genstande. Foruden de mange funktionelle egenskaber får du et skarpt udseende, så du kan indtage ferien med stil og elegance.